Φρίκη - Έκαψαν ζωντανό ένα ζευγάρι και το μόλις 2 ετών κοριτσάκι τους

Μια πηγή των υπηρεσιών ασφαλείας των ιρακινών αρχών στην επαρχία Κιρκούκ μετέφερε στο πρακτορείο ΑΒΝΑ πως η ISIS την Κυριακή προχώρησε σε μια φρικτή εκτέλεση αφού παρέδωσε στην πυρά μια τριμελή οικογένεια. 

Το νεαρό ζευγάρι και η μόλις 2 ετών κόρη τους συνελλήφθησαν ενώ προσπαθούσαν να ξεφύγουν από τις περιοχές νοτιοδυτικά της επαρχίας.

Η πηγή ανέφερε ότι «αυτό το βράδυ η ISIS έκαψε ζωντανή μια τριμελή οικογένεια (πατέρα, μητέρα και το δύο ετών κορίτσι), ενώ προσπαθούσε να ξεφύγει από την ISIS που έχει καταλάβει το χωριό Rashad. (35 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Κιρκούκ). Η οικογένεια περπατούσε μέσα από τα βουνά Hamrin στο χωριό al-Alam στην επαρχία Salahaddin».

Η ίδια πηγή με τον όρο της ανωνυμίας προσθέτει:

«Η ISIS έχει αναπτύξει τα μέλη της για να συλλάβουν οικογένειες που απομακρύνονται από τις περιοχές νοτιοδυτικά του Κιρκούκ που ελέγχει η ISIS».
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail