Δάνεια κομμάτων: Να μην τολμήσουν να «κουρέψουν» ούτε ένα ευρώ από τα 240 εκατομμύρια

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Για τα δάνεια και τα χρέη των κομμάτων, ούτε κουβέντα - Κατά περίεργο τρόπο, ενώ η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ έχουν βαρέσει... κανόνι με συνολικά 240 εκατομμύρια ευρώ χρέη από μη εξυπηρετούμενα δάνεια, καμία τράπεζα δεν κινεί τις διαδικασίες κατασχέσεων.

Είναι να απορεί κανείς με το μέγεθος της αδικίας που υπάρχει στον τόπο.

Αν ένας πολίτης χρωστάει έστω και 500 ευρώ σε τράπεζες και δημόσιους οργανισμούς, οι διαδικασίες των κατασχέσεων και των πλειστηριασμών προχωρούν με απίστευτους ρυθμούς και χωρίς κανένα απολύτως έλεος.

Αντίθετα, για τα δυο κόμματα - ΠΑΣΟΚ και ΝΔ - που διέλυσαν τη χώρα και χρωστούν δυσθεώρητα ποσά, δεν ανοίγει... ρουθούνι.

Στην εξεταστική επιτροπή για τα θαλασσοδάνεια των ΜΜΕ και των κομμάτων, που διεξάγεται αυτή την περίοδο, ακούσαμε για πολλοστή φορά ότι η ΝΔ οφείλει στις τράπεζες 131 εκατ. ευρώ και το ΠΑΣΟΚ 108 εκατ. ευρώ.

Παρόλα αυτά δεν έχει κινηθεί εναντίον τους καμία απολύτως νομική διαδικασία.

Αντιθέτως, όπως μαθαίνουμε γίνονται παρασκηνιακές διαβουλεύσεις για να υπάρξουν ευνοϊκές ρυθμίσεις με «κούρεμα χρεών» και με επιμήκυνση των δόσεων αποπληρωμής.

Τα δάνεια, εδώ και χρόνια, δεν εξυπηρετούνται αφού τα έξοδα των κομμάτων είναι πολλαπλάσια των εσόδων τους.

Αν παρόλα αυτά, οι τράπεζες ή τα αρμόδια όργανα της ελληνικής πολιτείας τολμήσουν να δώσουν αυτές τις ευελιξίες στα χρεωμένα κόμματα που κατέστρεψαν τον τόπο, αυτό θα είναι και το τελευταίο τους.

Κοινώς να μην τολμήσουν να διανοηθούν να προβούν σε οποιαδήποτε ευνοϊκή ρύθμιση διότι η οργή του λαού θα πέσει στα κεφάλια τους σαν κεραυνός!

Αν δεν μπορούν να αποπληρώσουν τα δάνεια, να προχωρήσουν οι τράπεζες και οι δημόσιοι οργανισμοί στους προβλεπόμενους πλειστηριασμούς και αν χρειαστεί να τα «κλείσουν».

Να μπεί λουκέτο και στη ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ.

Όπως κλείνουν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και πετάνε στο δρόμο Έλληνες οικογενειάρχες που δεν μπορούν να διασφαλίσουν ούτε το γάλα των παιδιών τους.

Αν δεν μπορούν να ανταπεξέρθουν όλοι αυτοί οι «σαλτιμπάγκοι» της πολιτικής που ζουν μόνο για τον «παραγοντισμό», να τους κλείσουν και αν τα κόμματά τους δεν έχουν ρευστότητα, να δεσμευθούν οι περιουσίες των διευθυντικών στελεχών των κομμάτων.

Ξεκάθαρα πράγματα.

Ότι ισχύει για τους απλούς πολίτες, να ισχύσει και για τους πολιτικούς οργανισμούς.

Αρκετά με την ατιμωρησία και με την ασυδοσία των πολιτικών απατεώνων.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail