Η ξεφτίλα των Τούρκων δεν έχει όρια! Επειδή δεν μπορούν να νικήσουν το PKK υποχρέωσαν πολίτες για να υποδυθούν μαχητές του YPS που παραδίδονται

Της Μελίνας Κονταξή
Ιστορικός - Δρ Βαλκανικού Πολιτισμού

Οι Τούρκοι δείχνοντας για μια ακόμα φορά ότι από το 1922 όταν μόνοι 50 Πόντιοι αντάρτες αντιμετώπιζαν 4.000 στρατιώτες δεν άλλαξε τίποτα, σκηνοθέτησαν παράδοση δήθεν μαχητών του YPS.

Όπως φαίνεται στο βίντεο πρόκειται για σκηνοθεσία και σύμφωνα με την Αγγλική σελίδα του φιλοκουρδικού Δημοκρατικού κόμματος των λαών πρόκειται για εκτοπισμένους πολίτες.

Η δήθεν υπεροχή του τουρκικού στρατού είναι μια φαντασίωση που καλλιεργείται έντεχνα από την συνθήκη της Λωζάνης και μετά και είχε σαν αποτέλεσμα την απόλυτη αδιαφορία μας για το πογκρόμ εναντίον των Ελλήνων της Πόλης, της Ίμβρου και της Τενέδου και της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο.

Όχι, δεν ήταν οι κυβερνήσεις, ήταν ο λαός που δεν ενδιαφερόταν για το έθνος και σήμερα χάνει και το ελάχιστο κράτος που κέρδισε πολεμώντας μαζί με το υπόλοιπο έθνος, και το οποίο πούλησε είτε με τις πράξεις του είτε με την απραξία του.

Ή θα αντιληφθούμε τι κάναμε ή θα χαθούμε, και το 1453 θα φαντάζει ευκταία κατάσταση, τότε υπήρχε έθνος, τώρα απομεινάρια.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail