Κυβέρνηση Χρήσιμων Ηλιθίων με προνόμια

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΣ

Ένας αριστερός «δημοσιονομικός σταθεροποιητής» που θα κόβει με αυτοματοποιημένες διαδικασίες, μισθούς, συντάξεις κι επιδόματα. Θα βάζει και φόρους.
  • Πώληση όλων των τραπεζικών δανείων σε funds. «Κόκκινα», «πράσινα», επιχειρηματικά και ιδιωτών ανεξαρτήτως εισοδήματος.
  • Απελευθέρωση αγορών κι επαγγελμάτων όπως προβλέπει η πρώτη εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ.
  • Συντάξεις ελεημοσύνης για όλους, με ταυτόχρονη άμεση δήμευση των αποθεματικών όλων των υγιών ταμείων.
  • Αποκρατικοποιήσεις fast track με τα έσοδα να πηγαίνουν κατευθείαν -και στο σύνολό τους- στην μεγάλη χοάνη του Χρέους ενώ την προεδρία θα κατέχει αλλοδαπός υποδειχθείς από τους δανειστές, με αυξημένες αποφασιστικές αρμοδιότητες.
  • Αύξηση των εσόδων από ΕΝΦΙΑ που δεν καταργήθηκε ποτέ.
  • Αύξηση του ΦΠΑ και όλων των έμμεσων φόρων.
  • Ενσωμάτωση της Ειδικής Εισφοράς Αλληλεγγύης στην ενιαία, πιο βαριά, φορολογική κλίμακα και κατάργηση του αφορολογήτου ορίου για τον συνταξιούχο και τον εργαζόμενο των 626 Ευρώ μηνιαίως.
Αυτά και άλλα πολλά εφαρμόζει η Πρώτη Φορά Αριστερά Κυβέρνηση της Ελλάδας.

Όλα όσα ονειρεύτηκε για την Ελλάδα, ο γερμανός Υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, όσα δεν τόλμησε να διανοηθεί να προτείνει η ανάλγητη «νεοφιλελεύθερη» κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά, σήμερα υλοποιούνται από την Κυβέρνηση Αλέξη Τσίπρα – Παναγιώτη Καμμένου.
Η Ελλάδα έχει την κυβέρνηση που της αξίζει, την κυβέρνηση που ψήφισε η πλειοψηφία των εκλογέων όχι μία αλλά τέσσερεις διαδοχικές φορές.

Για μία ακόμη φορά η πολιτική επιλογή της Άγκελα Μέρκελ αποδείχθηκε σοφή. Τράβηξε το χαλί κάτω από τα πόδια του Α. Σαμαρά και αποφάσισε να εκπαιδεύσει και να χαλιναγωγήσει τον Αλέξη Τσίπρα. Ο ελληνικός λαός επικύρωσε την επιλογή της.

Μόνο η Αριστερή Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με τους ακροδεξιούς «πατριώτες» ΑΝΕΛ θα μπορούσαν να νομοθετήσουν με τόση βιαιότητα και τόση κοινωνική αδιαφορία την βάναυση προσαρμογή της ελληνικής οικονομίας στην νέα οικονομική πραγματικότητα της χρεοκοπίας.

Τώρα η Ελλάδα χρειάζεται μια νέου τύπου και προσανατολισμού κυβέρνηση, με Υπουργούς έμπειρους και μορφωμένους οι οποίοι τουλάχιστον να γνωρίζουν που βάζουν την υπογραφή τους.
Αλλά αυτή η κυβέρνηση θα σχηματισθεί αμέσως μετά το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, στα τέλη Ιουνίου…

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail