Δεν φταίει ο Αλέξης Τσίπρας για την εκχώρηση της δημόσιας περιουσίας για 99 χρόνια

Επειδή η κυβέρνηση Τσίπρα κατηγορείται για την εκχώρηση της διαχείρισης της δημόσιας περιουσίας -μέσω του Υπερταμείου- στους πιστωτές για 99 χρόνια, θα ήθελα να βάλω τα πράγματα στην θέση τους.

Δεν είναι σωστό να τα ρίχνουν οι Έλληνες όλα στον Αλέξη Τσίπρα.

Δεν φταίει μόνο ο Αλέξης Τσίπρας για την εκχώρηση της δημόσιας περιουσίας για 99 χρόνια.

Φταίνε και οι Έλληνες.

Αν οι Έλληνες είχαν κάνει πρωθυπουργό τον Τσίπρα το 2012, σήμερα θα μας έμεναν μόνο 95 χρόνια εκχώρησης της δημόσιας περιουσίας.

Αν ο Αλέξης Τσίπρας είχε γίνει πρωθυπουργός το 2012, θα είχε εκχωρήσει από τότε την δημόσια περιουσία και σε 95 χρόνια από σήμερα η δημόσια περιουσία θα ήταν πάλι δική μας, και θα κάναμε πάρτι το 2111 και όχι το 2115.

Άρα, οι Έλληνες φταίνε, όχι ο Τσίπρας.

Τώρα, κάντε υπομονή μέχρι το 2115.

Περνάει ο καιρός γρήγορα.

(Δεν ξέρω αν φταίει η απόσταση που με χωρίζει πια από την Ελλάδα -ή η κούραση από αυτά τα έξι χαμένα και δύσκολα χρόνια από την ημέρα της χρεοκοπίας- που με κάνει να βλέπω τα ελληνικά επιτεύγματα πολύ κωμικά, αλλά δεν έχει αλλάξει η άποψή μου πως ο ΣΥΡΙΖΑ έπρεπε να είχε γίνει κυβέρνηση το 2012. Τότε που ήταν ανέτοιμος και ο Αλέξης Τσίπρας δεν είχε προλάβει να κάνει τις συμφωνίες του με ξένα και ντόπια αφεντικά. Πάντως, μην θρηνείτε για την εκχώρηση της δημόσιας περιουσίας για 99 χρόνια. Ας είμαστε ειλικρινείς, η Ελλάδα -ολόκληρη μαζί με τους κατοίκους της- είναι εκχωρημένη από την ημέρα που ιδρύθηκε το νεοελληνικό κράτος. Τέλος οι εθνικοί μύθοι του ελληνικού σχολείου, ώρα για την αλήθεια. Να η αλήθεια, μπροστά στα μάτια σας. Θα την δείτε επιτέλούς;)

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail