ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΛΕΜΟΥ! H ISIS σφαγίασε 175 ομήρους εργάτες με σεχταριστικά κριτήρια. Απελευθέρωσε τους 75 λόγω θρησκευτικής ομολογίας

Σύμφωνα με το συριακό στρατό το Ισλαμικό Κράτος σφαγίασε τους 175 από τους 300 εργάτες που απήγαγε από το εργοστάσιο τσιμέντου Al Badia στην περιεφέρεια της Δαμασκού στη Συρία.Τουλάχιστον 140 κατόρθωσαν να διαφύγουν μέσα από τα γειτονικές πλαγιές του όρους Qalamoun, σύμφωνα με τη φιλοαντιπολιτευόμενη ΜΚΟ με έδρα το Λονδίνο.

Οι εργαζόμενοι απήχθησαν από τρομοκρατικές οργανώσεις που σχετίζονται με την Daech στο Dmeir. Αυτή η τοποθεσία βρίσκεται στα ΒΑ της Δαμασκού και υπέστη πολλές επιθέσεις των τρομοκρατών της Daech αυτή την εβδομάδα κατά του στρατιωτικού αεροδρομίου και του κεντρικού ηλεκτρικού σταθμού που όμως παραμένουν υπό τον έλεγχο του συριακού στρατού.Οι μάχες έπειτα από τη Δευτέρα . είχαν σαν αποτέλεσμα να σκοτωθούν 35 τζιχαντιστές και 20 στρατιώτες του συριακού στρατού.

Iδιωτικές πηγές αποκάλυψαν στο « Sputnik » ότι η « Daesh » σφαγίασε τους 175 που απήγαγε από το κινέζικο εργοστάσιο τσιμέντου στο Qalamoon.
Καθώς οι τρομοκράτες επιτέθηκαν πήραν τον έλεγχο των εγκαταστάσεων και έπιασαν ομήρους περί τους 250 εργαζόμενους.
 
Τους 75 από αυτούς τους απελευθέρωσαν ενώ τους άλλους τους σκότωσαν με βάση την θρησκευτική τους ομολογία.(Watani Press).

.Τους 75 από αυτούς τους απελευθέρωσαν ενώ τους άλλους τους σκότωσαν με βάση την θρησκευτική τους ομολογία.(Watani Press) Το μαζικό αυτό έγκλημα παίρνει σεκταριστικό χαρακτήρα κι εντάσεται στη συστηματική εθνοκάθαρση και γενοκτονία με σεχταριστικά κριτήρια που διαπράτουν εκτεταμένα σε Μέση Ανατολή Μαγκρέμπ και Κεντρική Αφρική οι οργανώσεις που πρόσκεινται στην φονταμενταλιστική σουνιτική σαλαφιστική ουαχαμπίτικη οργάνωση Ισλαμικό Κράτος.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail