ΝΑΤΟ στο Αιγαίο: Από τα 500 σκάφη με μετανάστες εντόπισε…30 και μόνο 10 επέστρεψαν Τουρκία!

Οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια,όσο δυσάρεστη κι αν είναι. Το κλίμα στην χθεσινή συνάντηση του ΓΓ του ΝΑΤΟ Γ. Στόλντεμπεργκ με τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο και τον Α/ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη ήταν καλό μεν αλλά υπήρξαν και στιγμές που ο Στόλντεμπεργκ “συννέφιασε”.

Μια απ΄ αυτές ήταν όταν άρχισε να μιλά περί της επιτυχημένης παρουσίας του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, η οποία και μείωσε τις προσφυγικές ροές.

Η εξήγηση που δόθηκε από την ελληνική πλευρά ήταν τελείως διαφορετική και εξηγεί την μείωση με το κλείσιμο των συνόρων από ευρωπαϊκές χώρες,αλλά και με το παιχνίδι που παίζει η Τουρκία με τους πρόσφυγες. Όσο για την επιτυχία του ΝΑΤΟ; Η παράθεση κάποιων αριθμών απαντά από μόνη της. 500 σκάφη πέρασαν τον πρώτο μήνα παρουσίας της SNMG2 στο Αιγαίο. Εντοπίστηκαν…τα 30. Επέστρεψαν στην Τουρκία μόλις 10!

militaire.gr
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail