Η Μέρκελ ανακοίνωσε πως η Deutsche Bank θα ανακεφαλαιοποιηθεί με τα χρήματα των προσφύγων

Πανικός επικρατεί στο Βερολίνο και την Φρανκφούρτη, καθώς η Deutsche Bank αντιμετωπίζει πολύ σοβαρό πρόβλημα και ήδη εξετάζεται το ενδεχόμενο επαναγοράς μέρους από το τεράστιο χρέος της.

Ο Αλέξης Τσίπρας πρότεινε στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε να βγει η Γερμανία για μερικά χρόνια από την ευρωζώνη για να μην μολύνει την ευρωπαϊκή οικονομία, ενώ υποσχέθηκε πως η Ελλάδα θα βοηθήσει την Γερμανία με δάνειο.

Η γερμανική κυβέρνηση κατηγορεί τους Έλληνες χρήστες των social media που έκαναν πάρτι στο άκουσμα της είδησης πως η μετοχή της Deutsche Bank έχει πάει στο διάολο, και έσπειραν τον τρόμο στους επενδυτές.

Η άσχημη κατάσταση της Deutsche Bank οφείλεται στο γεγονός πως οι Γερμανοί είναι τεμπέληδες και ζούσαν πάνω από τις δυνατότητές τους -αφού γαμήθηκαν στα λουκάνικα και στις μπύρες-, ενώ δεν έκοβαν και αποδείξεις στα περίπτερα και στα τυροπιτάδικα.

Γερμανοί πολίτες υποστηρίζουν πως το χρέος της Deutsche Bank είναι επαχθές και επονείδιστο και ζητούν να το πληρώσουν οι Έλληνες που είναι κιμπάρηδες άνθρωποι και ξέρουν από αυτά τα πράγματα.

Η Άνγκελα Μέρκελ ανακοίνωσε πως η Deutsche Bank θα ανακεφαλαιοποιηθεί με τα χρήματα των προσφύγων και αποκάλυψε πως αυτός είναι ο λόγος που ήθελε τους πρόσφυγες στην Γερμανία και αυτοί οι καημένοι έτρεχαν να βγάλουν χαμογελαστοί selfie μαζί της.

Ήδη, οι Γερμανοί της Βέρμαχτ αφαιρούν από τους πρόσφυγες χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα και μετά τους στέλνουν στα κρεματόρια.

Πάντως, με σκάνδαλα παντού, καταρρεύσεις τραπεζών και μετωπικές συγκρούσεις τραίνων, έχεις την εντύπωση πως δεν μιλάμε για την Γερμανία αλλά για την Ελλάδα.

Τους μολύναμε.

Ρίχνουμε την Ευρωπαϊκή Ένωση από μέσα.

pitsirikos.net
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail