Στην Ελλαδίτσα μας καθιερώθηκε πλέον ως θεσμός το "στρίβειν δια της κάλπης"

Στην Ελλαδίτσα μας καθιερώθηκε πλέον ως θεσμός το "στρίβειν δια της κάλπης" και αυτό είναι …η ελπίδα του Τσίπρα και ο φόβος του Μητσοτάκη. 

Όμως περισσότερο από όλους τρέμουν τις εκλογές τα κόμματα "δορυφόροι στήριξης" των μνημονίων. 

Θεοδωράκης και Καμμένος βλέπουν ως "τετέλεσται" την κάλπη καθώς η ιστορική αλήθεια των χρόνων των μνημονίων λέει ότι οι μικρές πατσαβούρες εύκολα πετάγονται στα σκουπίδια. (Βλέπε Κουβέλης, Καρατζαφέρης, ΠΑΣΟΚ κ.λ.π)

Ανησυχία όμως έχει και ο αρχιερέας της διαπλοκής, ο λαγός κ. Λεβέντης του οποίου ο ρόλος είναι ορατός πλέον στον λαό και η τρελίτσα του δεν πείθει.



Ο Τσίμας όπου σταθεί και όπου βρεθεί δεν σταματάει να επαναλαμβάνει ότι η χώρα δεν αντέχει εκλογές και ότι ο Τσίπρας είναι υποχρεωμένος να μείνει στην εξουσία και να υποστεί το κόστος των επιλογών του. 

Μεταξύ άλλων θέλουν τον Τσίπρα γιατί τους έγινε χούι να τον ξευτιλίζουν καθημερινά.
Βέβαια αυτός ο χάνος δεν καταλαβαίνει από τέτοια και συνεχίζει να παριστάνει τον πρωθυπουργό. Νομίζει δηλαδή ότι όπως πορευόταν στο πολυτεχνείο με την ταμπελίτσα του επαναστάτη και χωρίς κόπο έπαιρνε τα μαθήματα, θα τη βγάλει στη λούφα και σαν πρωθυπουργός παριστάνοντας τον τρελό αντάρτη. 

Ο Μητσοτάκης τον διαβάζει γιατί απλά είναι ίδιοι και έτσι επέλεξε να είναι μετριοπαθέστατη η στάση του σε όλα τα θέματα για να μην οδηγηθεί ο Τσίπρας στην κάλπη. 

Παρόλα αυτά το φάντασμα των πρόωρων εκλογών "στοιχειώνει" πλέον τον Μητσοτάκη ο οποίος με το επιτελείο του προσπαθεί να ανιχνεύσει τις πραγματικές προθέσεις του Τσίπρα. 

Ο Κυριάκος φοβάται το ξαφνικό γιατί στην παρούσα φάση δεν θέλει με τίποτε να αναλάβει εξουσία.
Ο δόλιος βλέπει Καραμανλή και Σαμαρά που την "έκαναν" δια της κάλπης αλλά και τον Σόιμπλε να μιλάει περί Grexit και δεν το αντέχει. Δεν μπορεί να καταλάβει ότι ο Σοιμπλε είναι μία μαϊμού και άλλοι κάνουν κουμάντο. 

Δεν μπορεί να καταλάβει ότι όλοι αυτοί οι μπάσταρδοι δαπάνησαν δισεκατομμύρια για την παγκοσμιοποίηση και σε καμία περίπτωση δεν θα αφήσουν την Ελλάδα ελεύθερη εκτός Ευρώπης. Παρακαλάνε να βάλουν και άλλους στο παιχνίδι αλλά η Βουλγαρία και η Τουρκία …δεν θα πάρουν, οπότε για αυτούς θα ήταν έγκλημα να μείνει εκτός και η Ελλάδα. 
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail