Σε κίνδυνο βάζει τη Θράκη και τη χώρα η κυβέρνηση. Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης: Ψάχνουν σπίτια για να στεγάσουν 86.000 πρόσφυγες!

Σε μια μεγάλη αποκάλυψη προχώρησε με παρέμβασή του στην πρωινή εκπομπή του Mega, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, κ. Βαγγέλης Λαμπράκης, κάνοντας λόγο για σχέδιο της κυβέρνησης το οποίο προβλέπει τη μεταφορά χιλιάδων μεταναστών στον Εβρο.

Ο Δήμαρχος ανέφερε πως η κυβέρνηση αναζητά κατοικίες ώστε να στεγάσει πρόσφυγες και μετανάστες στον ακριτικό Εβρο στα πλαίσια προγράμματος της Υπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης υποστηρίζοντας ότι περί τους 86.000 πρόσφυγες (;) πρόκειται να εγκατασταθούν στον Εβρο και σε άλλα 5 σημεία της χώρας βάσει πρόσφατης ΚΥΑ.

Ο Βαγγέλης Λαμπράκης σημείωσε ότι στον Έβρο θα εγκατασταθούν πάνω από 6.000 ατομα, κατά βάση μουσουλμάνοι, γιαένα διάστημα, το λιγότερο δύο ετών ενώ αποκάλυψε ότι ήδη στελέχη των συναρμόδιων Υπουργείων επισκέφτηκαν την Αλεξανδρούπολη αναζητώντας διαθέσιμα καταλύματα, κενώ έγιναν τυχαία αντιληπτοί.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail