34χρονος Αλβανός πήγαινε στα μίνι μάρκετ όχι για να ψωνίσει αλλά...

Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες της 6-2-2016 στον Κορυδαλλό, ύστερα από καταδίωξη αστυνομικών της Άμεσης Δράσης, ένας 34χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε διαρρήξει δύο (2) μίνι μάρκετ στην περιοχή της Νίκαιας.

Ειδικότερα, ο 34χρονος κινούμενος με κλεμμένο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, εντόπισε δύο καταστήματα μίνι μάρκετ στην περιοχή της Νίκαιας και στη συνέχεια προέβη στη διάρρηξη τους, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους χρηματικό ποσό και διάφορα ψιλικά.

Ύστερα από αναζητήσεις, πλήρωμα περιπολικού της Άμεσης Δράσης εντόπισε τον δράστη ο οποίος, προκειμένου να αποφύγει την σύλληψη, ανέπτυξε ταχύτητα και πραγματοποίησε ελιγμούς, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο να συγκρουσθεί με σταθμευμένα αυτοκίνητα και να τραυματισθεί.

Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Νίκαιας, ο συλληφθείς από το 2014 προέβαινε συστηματικά στη διάπραξη διαρρήξεων οικιών καθώς και κλοπών οχημάτων σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί δύο (2) διαρρήξεις οικιών στο Χαϊδάρι και στο Αιγάλεω, δύο (2) κλοπές οχημάτων από το Ίλιον και το Περιστέρι και μία (1) ληστεία σε καφενείο στο Χαϊδάρι.

Επιπρόσθετα εξακριβώθηκε ότι ο 34χρονος κατά το παρελθόν είχε απελαθεί από την Χώρα μας.

Ο συλληφθείς, νοσηλεύεται φρουρούμενος σε νοσοκομείο, ενώ ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Πειραιά, μετά την υποβολή της δικογραφίας, παρήγγειλε την διενέργεια κύριας ανάκρισης.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail