«Το χέρι του Θεού»… Απλά… Δέος! (φωτογραφίες)

Η απίστευτη φωτογραφία κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του Διαδικτύου και έχει εντυπωσιάσει τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι και έδωσαν στο φαινόμενο που αποτυπώνεται στην εικόνα την εντυπωσιακή ονομασία: «Το χέρι του Θεού».

Ο 32χρονος Πορτογάλος μπλόγκερ Ροτζέριο Πασέκο, ο οποίος τράβηξε την «μαγική» αυτή εικόνα, σχολίασε ότι δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του όταν αντίκρισε το τεράστιο αυτό σύννεφο στον ουρανό της Μαδέιρα.

madera_heri_theou2
Ο μοναδικός σχηματισμός που κατέγραψε ο Πασέκο δημιουργείται στα σύννεφα όταν δύο διαφορετικά στρώματα αέρα στην ατμόσφαιρα κινούνται με διαφορετικές ταχύτητες. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, πρόκειται για σχηματισμό των νεφών και του ήλιου.
madera_heri_theou3
Κάποιοι βέβαια, μίλησαν για πτώση μετεωρίτη… Κανείς δεν ξέρει σίγουρα. Το μόνο σίγουρο είναι, πως η εικόνα απλά σου κόβει την ανάσα!
madera_heri_theou1

hellasforce.com
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail