Μια ζώη οι Τούρκοι ίδιοι

Της Μελίνας Κονταξή

Η Απαγόρευση κυκλοφορίας συνεχίζεται για 8η ημέρα στην κουρδική πόλη Cizre ενώ οι Τούρκοι φτάνουν στο σημείο να κάψουν ακόμη και σχολείο!

Εξαναγκάζουν ανθρωπούς να εγκατάλειψουν τα σπίτια τους κρτώντας λευκές σημαίες.

Μα ποιοι νομίζουν ότι είναι οι καταπατητές της γής των γηγενών που ήρθαν στην Ανατολία μόλις τον 11ο αιώνα;

Ως πότε μια μειοψηφία θα σκοτώνει τους ιδιοκτήτες για να κρατήσει ένα τεχνητό δημιούργημα που χτίστηκε πάνω στις γενοκτονίες;

Από αγέννητα μωρά ως ηλικιωμένους, δε διστάζουν, δεν έχουν έλεος. Απέναντι σε αμάχους πάντα ήταν γενναίοι αλλά έρχεται η ώρα της πληρωμής.

Η κουρδική νεολαία προστατεύει τις γειτονιές. Χιλιάδες Κούρδοι περπατάνε για να σπάσουν τις απαγορεύσεις, πάνε απέναντι σε πάνοπλους στρατιώτες με μόνο όπλο την εθνική αλληλεγγύη και θα νικήσουν γιατί όταν υπάρχει καρδιά και δίκιο, τρόποι πάντα θα βρίσκονται.

Οι Κούρδοι λένε πως οι μάρτυρες δεν πεθαίνουν, εμείς το λέγαμε ελευθερία ή θάνατος.

Οι Κούρδοι δεν επάψαν ποτέ να το λένε και να πληρώνουν μεγάλο αντίτιμο και για αυτό θα αποκτήσουν κράτος ενώ εμάς μας έκαναν να το ξεχάσουμε και γισ αυτό κινδυνεύουμε να χάσουμε το δικό μας.




SON DAKİKACizre İdil yolu üzerinde Rehşa Anadolu Meslek Lisesi yanıyor !Müdahale edilemiyor.
Δημοσιεύτηκε από HDP Azadiya Welate στις Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2015
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail