ΠΡΟΚΑΛΕΙ ο Ερντογάν: η Ρωσία να απολογηθεί - Εμείς θα απαντάμε με τον ίδιο τρόπο όταν παραβιάζεται ο εναέριος χώρoς μας

«Η Τουρκία δεν πρόκειται να απολογηθεί στη Ρωσία για την κατάρριψη του μαχητικού στη συροτουρκική μεθόριο», ανέφερε ο τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Ερντογάν τόνισε πως είναι η Ρωσία αυτή που πρέπει να απολογηθεί για την παραβίαση του εθνικού εναερίου χώρου της Τουρκίας και έστειλε το μήνυμα πως η Τουρκία θα συνεχίσει να απαντά με τον ίδιο τρόπο όπως στην περίπτωση του ρωσικού μαχητικού, όταν παραβιάζεται ο εναέριος χώρος της:

«Αν σήμερα υπάρξει μία νέα παραβίαση του εναέριου χώρου μας, τότε είμαστε ικανοί να απαντήσουμε με τον ίδιο τρόπο», προειδοποίησε ο Τούρκος πρόεδρος, όπως μεταδίδει το CNN.

«Αυτοί που παραβίασαν τον εναέριο χώρο μας είναι εκείνοι που οφείλουν να ζητήσουν συγγνώμη. Οι πιλότοι μας και οι ένοπλες δυνάμεις μας, εκείνοι απλά εκπλήρωσαν τα καθήκοντά τους, που συνίστανται στο να απαντήσουν στις… παραβιάσεις των κανόνων εμπλοκής. Νομίζω ότι αυτή είναι η ουσία» σχολίασε ο Ερντογάν απαντώντας έτσι στις δηλώσεις Πούτιν περί συγγνώμης, αποζημίωσης κι απόδοσης ευθυνών.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail