Ιταμή πρόκληση: η Τουρκία στέλνει φέρετρο στη Μόσχα με τη σωρό του μάρτυρα πιλότου που σκότωσε αφού σκύλευσαν το πτώμα του οι τζιχαντιστές!!!

Το σώμα του μάρτυρα πιλότου του βομβαρδιστικού Su-24 που κατρρίφθηκε από τουρκικό F16 την Τρίτη έφθασε στην Τουρκία και θ΄αποσταλεί στη Ρωσία δήλωσε Ahmed Davutoglu σε μια νέα συνέντευξη τύπου. Η σωρός του αντιμετωπίστηκε σύμφωνα με την χριστιανική ορθόδοξη παράδοση ανέφερε ο Davutoglu στους δημοσιογράφους στην Αγκυρα. Η ρωσική πρεσβεία ανακοίνωσε ότι η ημερομηνία μεταφοράς της σωρού θα προσδιοριστεί την Κυριακή σημειώνει το TASS.

«Αναφορικά με τη μεταφορά του σώματος του πιλότου του Su-24 στη Ρωσία δεν διαθέτουμε μια συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα. Σήμερα το σώμα του θα αποδοθεί στην Άγκυρα και στη συνέχεια θ΄αποσαφηνιστεί πότε θ΄αποσταλεί στη Ρωσία», δήλωσε ο Mityakov. Το ρωσικό Su-24 επλήγη από πύραυλο αέρος αέρος τουρκικού F-16.


Ο ρώσος πιλότος καθώς εκτινάχθηκε με το αλεξίπτωτο έγινε στόχος πυρών από τους ισλαμιστές. Στη συνέχεια τον συνέλαβαν και σύμφωνα με το υλικό τεκμιρίωσης τον βασάνισαν έως θανάτου διαπόμπευσαν σίλησαν και σκύλευσαν τη σωρό του ύβρισαν το νεκρό πλέον σώμα του ότι είναι αιρετικός και ρώσικο γουρούνι όπως αποδεικνύεται από σχετικά βίντεο που οι ίδιοι ανάρτησαν στο διαδίκτυο και πολλές φωτογραφίες. Αφαίρεσαν ως και το μενταγιόν με σταυρό και την Παναγία που έφερε ο ρώσος μάρτυρας που έπεσε πολεμώντας τους τζιχαντιστές «από πισώπλατη μαχαιριά» σύμφωνα με τη δήλωση Πούτιν από τους τούρκους. Ο συγκυβερνήτης του διασώθηκε από το συριακό στρατό και οδηγήθηκε ασφαλής στη βάση της Khmeimim στη Λαττάκεια.


Ο Recep Tayyip Erdogan δήλωσε ότι το ρωσικό βομβαρδιστικό παραβίασε το τουρκικό εναέριο χώρο ενώ αντίθετα η Ρωσι΄κά στρατιωτική διοίκηση επιμένει ότι το τουρκικό μαχητικό ήταν αυτό που εισέβαλε στο συριακό εναέριο χώρο εκδοχή που υποστηρίζει και η συριακή πλευρά.Άγνωστο είναι πως η σωρός του μάρτυρα περιήλθε στην Τουρκία κάτι όμως που αποδεικνύει για μια ακόμη φορά τις διασυνδέσεις της τουρκικής κυβέρνησης με τους ισλαμιστές που μάχονται κατά του συριακού κράτους. Εδώ κια κάποιες ημέρες ο τζιχαντιστής που διατείνεται ότι σκότωσε το ρώσο πιλότο σε βίντεο παραδέχεται ότι είναι τούρκος υπερεθνικιστής και γιος ενός τ.δημάρχου σε μιας από τις επαρχίες της Τουρκίας.RT 29/11/15
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail