Πως βοηθάει η Τουρκία το ισλαμικό κράτος

Της Μελίνας Κονταξή

Μέλος του Ιρακινού κοινοβουλίου αποκαλύπτει ότι το ισλαμικό κράτος κέρδισε 800 εκατομμύρια δολάρια, από την πώληση ιρακινού και συριακού πετρελαίου στην Τουρκία τους τελευταίους 8 μήνες κάτω από το 50 τοις εκατό των διεθνών τιμών.

Αναφέρει ακόμα πως τζιχαντιστές από όλο τον κόσμο έρχονται στην Κωνσταντινούπολη και μετά στα τουρκοϊρακινά και τουρκοσυριακά σύνορα και πως τραυματισμένοι τρομοκράτες του ισλαμικού κράτους νοσηλεύονται σε τουρκικά νοσοκομεία. 

Σύμφωνα με τον ιρακινό βουλευτή καμία τρομοκρατική οργάνωση δεν μπορεί να σταθεί χωρίς βοήθεια από γειτονική χώρα, που σε αυτήν την περίπτωση είναι η Τουρκία. 

Ντροπή στη διεθνή κοινότητα και σε όσους στηρίζουν το κράτος τρομοκράτη που λέγεται Τουρκία. 

Ούτε μπορεί να αγνοηθεί η παραβίαση του ιρακινού εναέριου χώρου που σημειώνει ο βουλευτής για τον βομβαρδισμό του PKK και του YPG που πολεμούν το ισλαμικό κράτος από την πρώτη στιγμή.



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail