ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ SUKHOI ΑΠΟ ΣΥΝΝΕΦΑ! - 285 χτυπήματα από τα Ρωσικά Μαχητικά σε 72 ώρες στη Συρία

Στρατής Μαζίδης

Σε μόλις τρεις ημέρες η Ρωσική Πολεμική Αεροπορία πραγματοποίησε 164 επιθέσεις πλήττωντας 285 στόχους τζιχαντιστών, τόσο της ISIL όσο και της IJabhat al-Nusra terror όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος τύπου του Υπουργείο Αμυνας στη Μόσχα, Igor Konashenkov.

Μόνο το περασμένο 24ωρο η Αεροπορία εξαπέλυσε 59 επιθέσεις χτυπώντας 94 στόχους τζιχαντιστών στις περιφέρειες της Χάμα, του Ιντλέμπ, της Λαττάκεια, της Δαμασκού, του Χαλεπίου και του Ντέιρ Εζόρ.


Όπως ενημέρωσε ο Konashenkov μια μεγάλη ποσότητα πυρομαχικών της Jabhat al-Nusra κατασράφηκε ολοσχερώς στα περίχωρα της Δαμασκού.  Συγκεκριμένα τα δύο μεταλλικά υπόστεγα ισοπεδώθηκαν καθώς αντινάθηκαν τα αποθηκευμένα πυρομαχικά μετά από άμεσο χειρουργικό πλήγμα του ρωσικού μαχητικού.

Ακολουθούν βίντεο από επιχειρήσεις:

1. Στη Σάλμα της Λαττάκεια


2. Στο Χαλέπι


3. Στη Χάμα
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail