ΑΝΑΦΛΕΞΗ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ - ISIL: Δε θα μείνει ούτε ένας εβραίος στα Ιεροσόλυμα!

Στρατής Μαζίδης

Τη στιγμή που ο Συριακός Στρατός μαζί με τις Δυνάμεις Λαϊκής Αμυνας, τη Χεζμπολάχ και τη Ρωσική Πολεμική Αεροπορία καταγάγουν σημαντικές νίκες στα διάφορα μέτωπα επιφέροντας μεγάλα πλήγματα και στο Ισλαμικό Κράτος, η οργάνωση την ίδια στιγμή βγήκε και απείλησε ευθέως για πρώτη φορά το Ισραήλ.

Όπως αναφέρει η ισραηλινή Haaretz μετά από τα καλέσματα της ISIL στους Παλαιστίνιους να ξεκινήσουν επιπλέον επιθέσεις κατά Ισραηλινών, ήρθε στη δημοσιότητα ένα νέο βίντεο στα εβραϊκά προειδοποιώντας πως «ο πραγματικός πόλεμος δεν έχει ξεκινήσει ακόμη».

Στο βιντεο-μήνυμα της Παρασκευής, ένας μασκοφόρος της οργάνωσης απειλεί ότι «δε θα απομείνει ούτε ένας εβραίος στην Ιερουσαλήμ».

Ο μασκοφόρος ντυμένος με πλήρη στολή του στρατού και μιλώντας με αραβική προφορά αναφέρει πως οι εβραίοι καταλαμβάνουν τους μουσουλμάνους και τους ενημερώνει ότι «ο πραγματικός πόλεμος δεν έχει αρχίσει ακόμη και ό,τι έχετε δει μέχρι τώρα παιδικό παιχνίδι».

Και συνεχίζει:

«Κάντε ό, τι θέλετε εν τω μεταξύ, αλλά στη συνέχεια εμείς θα σας κάνουμε να πληρώσετε δέκα φορές παραπάνω».

Ο μασκοφόρος χλευάζει επίσης το κράτος του Ισραήλ ύστερα από τις πρόσφατες επιθέσεις και τα περιστατικά βίας λέγοντας «δείτε τι συμβαίνει σε σας μετά από μερικά μαχαιρώματα και επιθέσεις με οχήματα από τους αδελφούς μας στην Παλαιστίνη. Έχετε τρελαθεί! Φοβάστε τον κάθε οδηγό που επιταχύνει και κάθε έναν που φαίνεται να κρατά κάτι στο χέρι του!»

Και έκλεισε το μήνυμά του λέγοντας:

«Αυτό δεν είναι μόνο λόγια. Αυτό που έρχεται θα σας χτυπήσει από κάθε κατεύθυνση, βόρεια και νότια, και ο λογαριασμός μας μαζί σας μεγαλώνει καθημερινά».

Η ISIL ξεκίνησε μια άνευ προηγουμένου εκστρατεία των μέσων ενημέρωσης καλώντας τους Παλαιστίνιους να εντείνουν τις επιθέσεις εναντίον ισραηλινών στρατιωτών και αμάχων χρησιμοποιώντας κάθε μέσο στη διάθεσή τους, συμπεριλαμβανομένων μαχαιριών, οχημάτων, δηλητηρίων και εκρηκτικών.

Οι χριστιανοί και οι μελετητές ας έχουν πλέον το νου τους στραμένο προς το τέμενος του Αλ Ακτσα και όσα πιθανότατα θα επακολουθήσουν.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail