Θρίλερ σε πτήση της American Airlines - Πέθανε ο πιλότος εν ώρα πτήσης

Ο πιλότος ενός επιβατικού αεροσκάφους το οποίο εκτελούσε πτήση από το Φοίνιξ στη Βοστόνη πέθανε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, όμως ο συγκυβερνήτης του αεροσκάφους το προσγείωσε ομαλά, όπως γνωστοποίησε σήμερα η εταιρεία American Airlines.

Το αεροσκάφος, ένα Airbus A320 που είχε αναχωρήσει από το Φοίνιξ (Αριζόνα, νοτιοδυτικές ΗΠΑ) με 147 επιβάτες και πενταμελές πλήρωμα, άλλαξε πορεία και μετέβη στο αεροδρόμιο του Σίρακιουζ (Νέα Υόρκη, βορειοανατολικές ΗΠΑ) διότι ο πιλότος ένιωσε αδιαθεσία, διευκρίνισε στο Γαλλικό Πρακτορείο η American Airlines, επιβεβαιώνοντας πληροφορίες που είχε μεταδώσει νωρίτερα το τηλεοπτικό δίκτυο CNN.

«Δυστυχώς, ο πιλότος απεβίωσε», ανέφερε η εταιρεία, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά της στα μέλη της οικογένειάς του και στους συναδέλφους του.

Η εταιρεία αρνήθηκε να αποκαλύψει την αιτία θανάτου του πιλότου.

Ο συγκυβερνήτης πήρε τον έλεγχο των χειριστηρίων και το αεροσκάφος προσγειώθηκε ομαλά στο Σίρακιουζ στις 07:13 τοπική ώρα (14:13 ώρα Ελλάδας). Στις 08:00 αναχώρησε για τον αρχικό του προορισμό, τη Βοστόνη (Μασαχουσέτη), σύμφωνα με δεδομένα που αναρτήθηκαν στον ιστότοπο της AA.

newsit.gr
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail