ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΟ αεροπορικών επιθέσεων σχεδιάζει η Μόσχα ανέβαζοντας τον αριθμό στις 300 ημερησίως!

Στρατής Μαζίδης

Η Ρωσία πραγματοποιεί καθημερινά περίπου 50 αεροπορικές επιθέσεις κατά μ.ο. στη Συρία αλλά όπως αναφέρει ο Independent σύντομα ο αριθμός τους θα προσεγγίσει τις 300 επικαλούμενος πηγές από το πεδίο των επιχειρήσεων.

Όπως δήλωσε ο ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ότι η Ρωσική Πολεμική Αεροπορία διεξάγει αυτή τη στιγμή περί τις 50 αποστολές ημερησίως κατά μέσο όρο στη Συρία.

Ωστόσο σύμφωνα με τις πηγές ο στόχος είναι να αυξηθεί ο αριθμός αυτός μεταξύ 200 και 300 την ημέρα και στα πλαίσια αυτά φαίνεται ότι κατασκευάζεται ένας ακόμη διάδρομος προσγείωσης.

Η Ρωσία έχει αναπτύξει μια σειρά από βομβαρδιστικά, μαχητικά και ελικόπτερα στη Συρία, συμπεριλαμβανομένων των βομβαρδιστικών Su-24M και Su-34 και των μαχητικών Su-30CM.

Μέχρι στιγμής οι στόχοι επιλέγονται από τους Σύριους και στη συνέχεια προωθούνται για έλεγχο από τα ρωσικά drones.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail