Χερ Κουρουμπλέν Πολιτικέν Καραφασίστεν Θέλεν Χώσεν Δακτύλεν Από Πίσεν; NEIN!

Του Στρατή Μαζίδη

Τον Παναγιώτη Κουρουμπλή το συμπαθούσα. Δεν ξέρω. Κάτι το πρόβλημά του, κάτι το ένα, κάτι το άλλο, τον θεωρούσα έντιμο άνθρωπο. Πλέον τον θεωρώ μεγάλο Μ με τα επτά γράμματα και μεγάλο πολιτικό φασίστα.

Η πολιτική του να ψάχνονται οι έλληνες κάθε χρόνο για ορισμένα είδη καρκίνου ει δε μη δε θα καλύπτονται κατά 50% τα έξοδα νοσηλεία τους (λες και εύχεται να ασθενήσουν) είναι καθεστωτική, φασιστική και κλέφτικη.

Αυτά θα συνέβαιναν μόνο στο Αουσβιτς.

Θα πηγαίνουμε δηλάδη, θα στεκόμαστε όλοι μαζί ξεβράκωτοι και θα μας βάζουν είτε κωλοδάκτυλο για τον προστάτη είτε μια μάνικα από πίσω για το έντερο.

Αν πάλι είστε γυναίκες, θα βγάζετε κι εσείς τα ρούχα σας για μαστογραφία ή ότι άλλο αποφασίσει ο Χερ Κουρουμπλέν. Τρέμε Μένγκελε, έρχεται ο Κουρουμπλέν!

Θα μου πείτε, είσαι κατά της πρόληψης;

Όχι δεν είμαι. Απεναντίας, ο γράφων ξέρει πολύ καλά, από πρώτο χέρι και πολλά χρόνια και παραπάνω από μια φορά, τι εστί νεοπλασία.

Αυτά που ο πολιτικός Κουρουμπλής περιγράφει, έγω τα έχω ζήσει στο πετσί μου.

Πιστεύω όμως πως ο καθένας έχει το δικαίωμα στη ζωή, δοσμένο από το Θεό, να αποφασίζει για τον εαυτό του. Η εξουσία αυτή δόθηκε από το Θεό στον κάθε άνθρωπο, όχι στον Κουρουμπλή εκτός αν είναι προφήτης, που δεν το πιστεύω.

Άκου λοιπόν κ. Κουρουμπλή:

1. Τα λεφτά μας, αυτά που χρόνια πληρώνουμε με τις εισφορές μας για τον κλάδο υγείας, να πάρεις τα ξερά σου από πάνω τους. Εμείς για αυτό τα δώσαμε, για να τα πάρουμε, αν ο μη γένοιτο ποτέ χρειαστεί. Οτιδήποτε άλλο λέγεται κλοπή. Να μας δώσεις πίσω τα λεφτά μας, να εξασφαλίσουμε μόνοι μας την υγεία μας.

2. Ξέρεις πολύ καλά ότι:

α. Και να θέλουμε να κάνουμε κωλοδάκτυλο ή κολονοσκόπηση, πού θα την κάνουμε; Στο Ιπποκράτειο; Στο Λαϊκό; Πότε; Μετά από 15 μήνες; Και αν ασθενήσουμε στο μεταξύ; Θα μας αποζημιώσεις για την καθυστέρηση; Δεν κοιτάς καλύτερα που αναγκάζεται ο κόσμος να αγοράζει τα υλικά για τις επεμβάσεις που κάνει πριν ξεστομίσεις ξεδιάντροπα τα όσα λες;

β. Ξέρεις πάρα πολύ καλά ότι δεν υπάρχει περίπτωση να αφαιρέσεις κανένα 50% διότι απλούστατα στην Ελλάδα όσοι δεν έχουμε ιδιωτική ασφάλιση, είμαστε χαμένοι από χέρι. Ή μάλλον πεθαμένοι από χέρι. Το δικό σας χέρι. Στην Ελλάδα για να σωθείς πρέπει να έχεις λεφτά και ιδιωτική ασφάλιση. Οι υπόλοιποι δεν έχουμε λόγο καν να το παλέψουμε. Μάλλον γρηγορότερα θα μας ξεκάνετε.

3. Ποιος είσαι εσύ που θα εξαναγκάσεις κάποιον με τέτοιο φασιστικό τρόπο να υποβάλλεται κάθε λίγο σε αυτές τις, κακά τα ψέματα, ταπεινωτικές εξετάσεις; Τι ξέρεις εσύ από αρρώστιες και χειρουργεία;

Εγώ όμως θα έλεγα κάτι άλλο κ. Κουρουμπλή, εσύ και οι όμοιοί σου να πάτε όλοι στον αγύριστο και να ανέβουν στην κυβέρνηση λογικοί άνθρωποι με όρεξη κι ακομπλεξάριστοι, όχι υπηρέτες κομματικών στρατών,  να πάνε τον τόπο μπροστά διότι πολλούς από τους καρκίνους, τους παθαίνουμε από τις λύπες που μας προξενείτε. Από τα σπίτια μου μας δημεύετε, τα μέτρα μου μας βάζετε, τα όνειρα που μας σκοτώνετε.

Ένα πολύ καλό πρώτο προληπτικό βήμα θα ήταν να πάτε να χαθείτε από τα ματιά μας...

* παρακαλώ για προσωπικούς λόγους το κείμενο να μην αναδημοσιευθεί
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail