Πολύ σημαντική εξέλιξη - Έξι MiG-31 έστειλε η Ρωσία στον Ασαντ - ΒΙΝΤΕΟ

Σε μια περίοδο που κυκλοφορούν φήμες για "άδειασμα" του Άσαντ από τη Μόσχα, μια πολύ σημαντική εξέλιξη έρχεται να ανατρέψει τις φήμες αυτές και να ενισχύσει και πολιτικά αλλά και στρατιωτικά τον Σύρο ηγέτη.
Με βάση είδηση που δημοσιεύθηκε στην αραβική έκδοση του πρακτορείου ειδήσεων Sputnik, η Ρωσία, έστειλε έξι μαχητικά αεροσκάφη MiG-31 στη Συρία, τα οποία προσγειώθηκαν στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Mezze της Δαμασκού.

Η αποστολή των αεροσκαφών έγινε στα πλαίσια της συμφωνίας που υπογράφηκε το 2007, η οποία προβλέπει την παράδοση οκτών αεροσκαφών του προαναφερθέντος τύπου.
Τα αεροσκάφη MiG-31 αναλαμβάνουν ως κύριες αποστολές αναγνωρίσεις και αναχαιτήσεις σε υψηλά ύψη, ενώ θεωρούνται από τα ταχύτερα αεροσκάφη του κόσμου.
Να σημειωθεί ότι η κίνηση αυτή γίνεται τη στιγμή που η Μόσχα έχει αναλ΄βαει πρωτοβουλίες και διεξάγει συνομιλίες με την αντιπολίτευση της Συρίας, για την έναρξη των διαρπαγματεύσεων "Γενεύη 3", ενώ φέρεται να υποστηρίζει μια συμμαχία Ιράκ-Συρίας και των χωρών της περιοχής, με τη συμμετοχή της Κουρδικής διοίκησης, για τη αντιμετώπιση του λεγόμενου Ι.Κ.
Αύριο μεταβαίνει στη Μόσχα ο ΥΠΕΞ του Ιράν, Τζεβάτ Ζεφάρι, με τον οποίο οι Ρώσοι αναμένεται να συζητήσουν και το θέμα της Συρίας.




infognomonpolitics.blogspot.gr
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail