ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΡΟΪΔΙΑ κι ο ΗΡΩΔΗΣ της Αγκυρας σκοτώνει έγκυες γυναίκες κι αγέννητα παιδιά μέσα στη νύχτα

Στρατής Μαζίδης

Παγκόσμια κοροϊδία (και αηδία) προκαλεί η ένδειξη «breaking news» αρκετών ξένων πρακτορείων για το βομβαρδισμό του κουρδικού χωριού Ζαργκελέ με δέκα νεκρούς, 11 τραυματίες και εκατοντάδες αγνοούμενους.

Παγκόσμια κοροϊδία διότι πριν καν ξεκινήσουν οι τουρκικές πολεμικές επιχειρήσεις όλοι γνωρίζαμε πολύ καλά ποιος θα ήταν ο πραγματικός τους σκοπός.

Άλλωστε για ποιο λόγο επενέβη τώρα η Τουρκία και όχι πολύ νωρίτερα; Διότι πολύ απλά οι κούρδοι είχαν πάρει κεφάλι, ένωναν τις περιοχές που ελέγχουν ενώ μόλις πριν λίγες ημέρες σε συνεργασία με την πολιτοφυλακή και το συριακό στρατό πέταξαν οριστικά έξω από το κυβερνητικό προπύργιο της Χάσακα τους τζιχαντιστές.

Ποιος ξεχνά επίσης τόσο το περασμένο φθινόπωρο όσο και πρόσφατα τις ύπουλες επιθέσεις της ISIL στο Κομπάνε διεισδύοντας μέσω της τουρκικής επικράτειας;

Οι τουρκικές βόμβες χτυπούν ξώφαλτσα τους τζιχαντιστές (ποιος υπολογίζει άλλωστε τους χρήσιμους αναλώσιμους της πρώτης γραμμής;) με βασικό στόχο την πολύ καλή πιθανότητα δημιουργίας κουρδικού κράτους.

Ο στόχος δε αυτός δε μετρά ποιοι χάνονται.

Δύο έγκυες γυναίκες κι άρα δύο αγέννητα παιδιά, έξι παιδιά συγκαταλέγονται ανάμεσα στα θύματα μαζί με τέσσερις άνδρες.

Τη φωτογραφία της εγκύου δεν ήθελα να τη συνοδεύσω στο κείμενο. Ήδη έπαιξε αρκετά κι η εικόνα αυτή στο ελάχιστο δεν μπορεί να κάνει πιο δυνατή την τραγική πραγματικότητα της μετάβασης στο θάνατο μιας ετοιμόγεννης μητέρας.

Όποιος ωστόσο επιθυμεί την εικόνα, μπορεί να την αντικρύσει εδώ https://twitter.com/kurdistannews24

Η τουρκική βρωμιά προσωπικά δε με εκπλήσσει. Είναι γνωστός ο ρόλος αυτής της χώρας στην ιστορία. Ούτε και η Δύση μου προξενεί εντύπωση. Ας μην εκπλήσσονται επίσης ούτε οι Πουτινολάτρες οι οποίοι βλέπουν στο πρόσωπο ενός πράκτορα της KGB έναν άγιο της Ορθοδοξίας ο οποίος θα σώσει τους πάντες και τα πάντα.

Αλήθεια ο κ. Κοτζιάς θα ξανατραγουδήσει με τον τούρκο ομόλογό του το «we are the world»;

Το μόνο βέβαιο είναι ότι η ΙΣΤΟΡΙΑ χρωστά ένα πολύ γερό και οριστικό μάθημα στη γειτονική μας χώρα. Διατηρώ τη βεβαιότητα ότι κάποια στιγμή θα της το δώσει...
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail