ΞΥΠΝΑ! Απειλούν να σου κατάσχουν το βιος

Του Στρατή Μαζίδη

Έλληνα οφείλεις να ξυπνήσεις. Ο επί ΠΑΣΟΚ διορισθείς, τώρα τοποθετημένος, δίδυμος αδερφός του Μάρτιν Σουλτς απειλεί να σου κατάσχει το βιος. Ο λόγος για τον αναπληρωτή υπουργό οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη.

Επί ΠΑΣΟΚ διορισθείς διότι όπως διαβάζουμε στο βιογραφικό του σε διάφορα sites μετά από μία "τεράστια" καριέρα στον ιδιωτικό τομέα, περίπου 3 ετών, διορίστηκε το 1987 σε ηλικία 27 ετών στο δημόσιο. Φυσικά με όλα τα κρυστάλλινα κριτήρια εκείνης της εποχής του ΠΑΣΟΚ.

Τοποθετημένος διότι αν θυμάμαι καλά δεν εκτέθηκε στον ελληνικό λαό. Δεν είναι εκλεγμένος.

Το δίδυμος αδερφός του Μάρτιν Σουλτς νομίζω προκύπτει από την φωτογραφία αν και σατιρικό.

Αυτό που ίσως δεν έχετε καταλάβει ακόμη καθώς ελάχιστοι, μετρημένοι στα δάκτυλα το φωνάζουμε ορισμένοι εδώ και περίπου δύο χρόνια, είναι ότι οδηγούμαστε σε ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

Το Περιουσιολόγιο που προωθούσε η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και στήριξε με πάθος ακόμη και ο τότε αντιμνημονιακός ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί το εργαλείο της αρπαγής ή αρπαχτής.

Να θυμίσουμε μόνο την έκθεση της Bundesbank στις αρχές του 2014 ότι όταν μια χώρα χρειάζεται διάσωση, να επιβάλλεται εφάπαξ περιουσιακός φόρος με συντελεστή περί το 20%!.

Ο κ. Αλεξιάδης λοιπόν μέσω του Βήματος απειλεί ότι αν δεν το δηλώσεις, το χάνεις.

Και εντάξει με τα ακίνητα, τα αυτοκίνητα, τις μετοχές, τις καταθέσεις. Μπορούν να τα βρουν ανά πάσα στιγμή. Αλλά τα μετρητά γιατί;

Κάποιος που φορολογήθηκε για τα χρήματα που κέρδισε, για ποιο λόγο θα πρέπει το κράτος να γνωρίζει πόσα αποταμίευσε, φύλαξε, έφαγε κ.ο.κ.;

Η παγίδα είναι ολοφάνερη.

Αν κάποιος έχει πχ κάπου ένα Α ποσό διότι δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στην ελληνική οικονομία αλλά προτιμά την κουφάλα ενός δένδρου ή το στρώμα του, για τι να το δηλώσει;

Διότι πολύ απλά όταν έρθει η ώρα το κράτος-νταβατζής και ο κάθε Αλεξιάδης να επιβάλλουν 10-20% εφάπαξ περιουσιακό φόρο, να μην μπορεί να γλυτώσει το παραμικρό.

Από την άλλη φανταστείτε τι έχει να συμβεί και πόσο θα εκτιναχθεί η εγκληματικότητα όταν κάποιοι θα έχουν πρόσβαση στα στοιχεία του κάθε πολίτη και αν, πράγμα πανεύκολο, αποκτήσουν ορισμένοι άλλοι τη δυνατότητα να εισέρχονται στα αρχεία με τις εγγραφές.

Είτε αποκρύπτετε το βιος σας για να το σώσετε αλλά μετά δε θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ει μη μόνο για ψιλοπράγματα, είτε το δηλώνετε και είστε έκθετοι σε εγκληματίες είτε αυτοί λέγονται κράτος με εφάπαξ περιουσιακό φόρο είτε συμμορίες σκληρών εγκληματιών που θα αποκτήσουν με τον Α ή Β τρόπο πληροφόρηση.

Καλό θα είναι να σταματήσει εδώ αυτή η επικίνδυνη ιστορία.

Καλό θα είναι επίσης ο ελληνικός λαός να ξυπνήσει επιτέλους από το λήθαργό του και να ανατρέψει αυτή την ενδοτική και γερμανόφιλη όπως αποδείχθηκε, κυβέρνηση. Ει δε μη θα κατασχεθεί και το σώβρακο που φοράει. Αν δεν το δηλώσει στο περιουσιολόγιο...
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail