Ο Αλέξης Μητρόπουλος βρέθηκε το πρωί στο κρεββάτι του...ΖΩΝΤΑΝΟΣ!

Του Στρατή Μαζίδη

Ο Αλέξης Μητρόπουλος βρέθηκε το πρωί στο κρεββάτι του...ζωντανός (κατά το γνωστό ανέκδοτο με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη).

Ο υπ. βουλευτής (;) με το ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε χθες το βράδυ ζωντανός ζωντανά στο πάντα...εγκυρότατο δελτίο ειδήσεων του Mega (όλοι θυμόμαστε πόσο αντικειμενικό υπήρξε και πόσο μέσα έπεσε στο Δημοψήφισμα) ότι δεν μπορούσε να πάει σήμερα στο κανάλι γιατί θα έχει αυτοκτονήσει.

Ο κ. Μητρόπουλος θεωρεί ότι διασύρθηκε από το κανάλι για προσωπική του επαγγελματική υπόθεση για την οποία ισχυρίζεται πως διαθέτει όλα τα σχετικά έγγραφα. Μάλιστα η εισαγγελία του Mega τον κάλεσε να προσέλθει σήμερα στο σταθμό μαζί με τα στοιχεία προκειμένου να απολογηθεί και να τον αθωώσει.

Αν από κάτι διασύρεται ο Αλέξης Μητρόπουλος είναι η πολιτική του συμπεριφορά. Καυτηρίαζε τόσα χρόνια τα μνημόνια ως εργατολόγος αλλά παραμένει ενεργό στέλεχος και υποψήφιος (;) ενός κόμματος που δεν τήρησε τίποτε από όσα προεκλογικά είχε υποσχεθεί (πλην του περιουσιολογίου διότι το κάθε πιόνι πρέπει να κάνει τη δουλειά του στο ξεπούλημα της χώρας) αλλά έφερε και το τρίτο και χειρότερο μνημόνιο όπως και ο ίδιος ο Μητρόπουλος έχει παραδεχθεί.

Αυτός θα ήταν ένας καλός λόγος να αυτοκτονήσει κανείς σε μια άλλη χώρα, πχ στην Ιαπωνία. Σε μια χώρα με φιλότιμο.

Αλλά στην Ελλάδα με ένα βαρβάτο δικηγορικό γραφείο που βγάζει του κόσμου τα λεφτά και με καριέρα πλέον στη Βουλή με τόσα προνόμια πρέπει να θες να...αυτοκτονήσεις για να αυτοκτονήσεις.

Ως εκ τούτου λοιπόν σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ ο Αλέξης Μητρόπουλος βρέθηκε το πρωί στο κρεββάτι του ζωντανός.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail