Ο Καμμένος ΧΟΝΤΡΥΝΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ και πλέον δε χωρά να ξαναπεράσει την πόρτα της Βουλής

Του Στρατή Μαζίδη

Όσο κι αν στεκόμαστε όλοι με επιλάξεις μπροστά στις δημοσκοπήσεις, νομίζω ότι κανείς δε διαφωνεί ότι πράγματι ο Πάνος Καμμένος και οι ΑΝΕΛ μάλλον θα βλέπουν τις συνεδριάσεις της επόμενης Βουλής από την τηλεόραση.

Θα αναρωτηθείτε τι έχω πάθει με τον Καμμένο και ασχολούμαι ξανά μαζί του. Διότι πολύ απλά αυτός ο άνθρωπος υπήρξε η μεγάλη απογοήτευση. Επειδή αυτά για τα οποία εγγυήθηκε και "ισχύουν πάντα" δεν απαιτούσαν καμία έγκριση της τρόικας.

Ο Καμμένος από όταν μπήκε στην πολιτική ως βουλευτής το μακρινό 1993 άρχισε να χοντραίνει όχι μόνο σωματικά, δείγμα της καλής πια ζωής που απολάμβανε, αλλά και πολιτικά από τα όσα έλεγε.

Στα χρόνια του μνημονίου, ως προπάτορας του Λαφαζάνη, έδειχνε με το δάχτυλο το Σαμαρά και εξαπέλυε κεραυνούς όντας ανεξάρτητος και κινηματικός.


Άσχετο αλλά συγκρίνετε τις δύο φώτο, να δείτε πόσο βάρος πήρε.

Ο Καμμένος λοιπόν έτρωγε τον άμπακο πολιτικά και μετά άρχισε, πολιτικά πάντα βέβαια να ρεύεται και να πέρδεται.

Ωστόσο πολύ κλανιά κι από το άλλο τίποτε. Κι έτσι όταν ήρθε η ώρα των εξετάσεων, τα νέα ήταν άσχημα.

Ο Πάνος Καμμένος γέμισε τόσο πολιτικό λίπος ώστε πλέον δε χωρά να περάσει την πόρτα της Βουλής.

Ούτε η πρόσφατη ιστορία τον δίδαξε διότι και τον Ιανουάριο είχε σφηνώσει αλλά κάτι να ρουφήξει την πολιτική του κοιλιά, κάτι τα τότε...αφηγήματα (παραμύθια δηλαδή), κάτι όλοι όσοι προσέτρεξαν και του έδωσαν μια κλωτσιά να μπει μέσα και τα κατάφερε.

Και το παράκανε.

Αλήθεια τώρα τι θα πει ο καλύτερα νεκρός παρά συνεργάτης προσκυνημένων;

Τι...αφήγημα, τι στην ευχή παραμύθι θα βρει για να διηγηθεί ο "ότι λέμε, ισχύει πάντα";

Τι θα πει αυτός που θα βρόνταγε τα πάντα αν υπάρξουν περικοπές στις Ενοπλες Δυνάμεις. Ότι με τα 600 εκ. περικοπές δε θα μπορούσαν να πετάξουν τα αεροπλάνα, αλλά με τα 300 εκ. (και τα άλλα 300 εκ. τα επόμενα χρόνια) θα πετάνε; Πετάει ο γάιδαρος Πάνο;

Μάλλον κανένα. Στα αστικά κέντρα ψηφίζουν με κριτήριο την τσέπη ενώ στα ακριτικά μέρη της Ελλάδας, θα εισπράξει πάλι φρέσκα αυγά, τομάτες, πιπεριές και λοιπά ζαρζαβατικά.

Στις κόκκινες γραμμές ήταν ανύπαρκτος. Μούγκα. Τουμπεκί στην Τασία. Μια χαρά του έκανε τη δουλειά ο Θεοδωράκης με τον οποίο κατά τα λοιπά τάχα είναι σε κόντρα. Τα όνειρά του για όπλα, αεροπλάνα και γεωπολιτική μπορούσε να τα ολοκληρώσει με ένα πολύ καλό video-game.

Ο Πάνος Καμμένος το τελευταίο επτάμηνο το παραξήλωσε με τις χοντράδες του. Πράγματι τον Ιανουάριο δεν τον λογαριάσαμε. Τώρα όμως τον μετρήσαμε και τον βρήκαμε ελάχιστο στην πράξη, μα παχύ στα λόγια. Τόσο παχύ που δεν χωράει πλέον να περάσει το κατώφλι της Βουλής.


ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ > ΤΕΛΟΣ οι Ανεξάρτητοι Ελληνες
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail