Όταν η αγάπη νίκησε το φασισμό κι έφερε την ελπίδα!

Στρατής Μαζίδης

Ο Αλί, ένας νεαρός άνδρας, κούρδος γιεζίντι, έκανε πρόταση γάμου σε ένα κορίτσι γιεζίντι που πρόσφατα απέδρασε από την αιχμαλωσία των τζιχαντιστών ύστερα από περίπου ένα χρόνο και κάτι, διάστημα στο οποίο χρησιμοποιήθηκε ως σκλάβα του σέξ.

Ωστόσο κατάφερε να αποδράσει και να διεκδικήσει μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή στο πλάι του συμπατριώτη της, του Αλί ο οποίος ούτε μία στιγμή δε στάθηκε στα όσα τράβηξε αυτό το κορίτσι.



Ο γάμος αυτός αποτελεί είναι ένα ισχυρό μήνυμα για το Ισλαμικό Κράτος και κάθε αντίστοιχη εξτρεμιστική ομάδα πως οι Γιεζίντι θα επιβιώσουν και θα περάσουν την πολιτιστική τους κληρονομιά στην επόμενη γενιά.

Το ζευγάρι πάντως φαίνεται χαρούμενο και ευτυχισμένο. Τους ευχόμαστε μια καλή ζωή. Το μόνο βέβαιο είναι πως την αξίζουν!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail