Έτσι μπλέκουμε τα μπούτια μας και όχι μόνον

Του Νίκου Γεωργαντζά

Από την μία πλευρά είναι η πραγματική οικονομία αγαθών και υπηρεσιών, για την κάλυψη των ανθρωπίνων αναγκών. Από την άλλη πλευρά είναι η χρηματιστική, η οποία χρειάζεται για την ομαλή λειτουργία της πραγματικής οικονομίας αγαθών και υπηρεσιών.

Στην χρηματιστική ανήκουν τα δάνεια και το χρήμα. Από την στιγμή όμως που μπλέκουμε τα δάνεια και το χρήμα με την πραγματική οικονομία, η χρηματιστική υπερσκελίζει την οικονομία και χάνουμε τον μπούσουλα.

Με ήδη χαμένο τον μπούσουλα οικονομίας-χρηματιστικής, τώρα μπλέκουμε τα μπούτια μας ακόμη περισσότερο, με αναφορές σε ένα πολιτικό σύστημα, την δημοκρατία, η οποία χωρίς πολιτεία είναι μια ουτοπία.

Ιδού λοιπόν το τέλειο μπέρδεμα, όχι μόνον των μπουτιών μας, αλλά και των εγκεφαλικών μας συνάψεων: 'δημοκρατική χρηματιστική οικονομία', υπό το απολυταρχικά δεσποτικό καθεστώς εξουσίας της τυραννικής αριστερο-κεντρο-δεξιάς κομματοκρατίας!

'Αϊντε τώρα βγάλε άκρη. Από πού ξεκινάς, από τα μπλεγμένα σου μπούτια ή από τις καμμένες φλάντζες των εγκεφαλικών σου συνάψεων;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail