Δείξατε το ανάστημά σας διότι δε γνωρίζετε ούτη την ήττα ούτε την παράδοση

Στρατής Μαζίδης

Τηλεφωνική συνομιλία με το συνταγματάρχη Mahmoud Sabha, διοικητή της ομάδας των μέχρι χθες το πρωί πολιορκημένων σύριων στρατιωτών στο Νοσοκομείο στην Jisr al-Shughour είχε ο πρόεδρος της χώρας Μπασάρ αλ-Άσαντ την Παρασκευή το βράδυ.

«Ο ηρωισμός σας είναι ένα δείγμα της έκφρασης κάθε στρατιώτη στο Συριακό Αραβικό Στρατό. Δείξατε το ανάστημά σας διότι δε γνωρίζετε ούτη την ήττα ούτε την παράδοση» τόνισε ο Ασαντ στο συνταγματάρχη Sabha.

«Η πίστη σας στο Θεό και η εμπιστοσύνη σας ότι οι συνάδελφοί σας στο Συριακό Αραβικό Στρατό έρχονται να σπάσουν την πολιορκία αποτελούν μια ένδειξη της φύσης αυτού του στρατού, της πεποίθησής του, και της πίστης του στον ίδιο και τα μέλη του και τους ηρωισμούς τους.

Η ζωή σας και η ζωή του κάθε στρατιώτη στο Συριακό Αραβικό Στρατό και τις λαϊκές δυνάμεις άμυνας ήταν πάντα ήταν και  θα είναι πάνω από όλα η πρώτη μας μέριμνα».

Αυτού Εξοχότητα είπε ότι οι ηρωικές πράξεις των στρατιωτών και πώς βοήθησαν στον απεγκλωβισμό τραυματίες συναδέλφους τους θα δείξει στον κόσμο τα ήθη και τις αρχές της Συριακής Αραβικής Στρατού.

Ο Ασαντ ζήτησε από το Θεό να δείξει έλεος στις ψυχές των μαρτύρων που σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια των μαχών στο νοσοκομείο αλλά και σε όλους όσους πέθαναν υπερασπιζόμενη τη Συρία.

«Σας χαιρετώ και χαιρετίζουμε κάθε στρατιώτη στην υπεράσπιση του εδάφους της Συρίας» τόνισε.

Από την πλευρά του, ο συνταγματάρχης Sabha ευχαρίστησε τόσο τον πρόεδρο για το ενδιαφέρον του όσο και τους συναγωνιστές του στο στρατό που τους ενίσχυσαν ηθικά αλλά και έμπρακτα ώστε να σπάσουν την πολιορκία.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail