Δώδεκα κορίτσια έφυγαν ζητώντας την αγάπη στο Ισλαμικό Κράτος αλλά βρίσκουν μαστίγιο και βούρδουλα

Στρατής Μαζίδης

H Tracy Linford, αξιωματικός της αυστραλιανής αστυνομίας, αναφέρει πως τουλάχιστον 12 νεαρά κορίτσια έχουν εγκαταλείψει τη χώρα για να ενταχθούν στην τρομοκρατική ομάδα της ISIL με το δέλεαρ της «ρομαντική ζωής».

«Βλέπουμε μια τάση των νέων γυναικών να ταξιδεύουν εκεί πέρα. Υποψιάζομαι ότι υπάρχουν περισσότερα από δώδεκα κορίτσια, αλλά για αυτά έχουμε αρκετές πληροφορίες» σημειώνει η Linford.είναι εκείνα που έχουν μια καλή κατανόηση της.

H αξιωματικός, η οποία ηγείται επίσης της Μονάδας Πληροφοριών Ασφάλειας και Οργανωμένου Εγκλήματος της χώρας, δήλωσε πως τα κορίτσια δελεάζονται από την προπαγάνδα των Takfiris που παρουσιάζουν την εικόνα μιας...ρομαντικής ζωής στο χαλιφάτο του τρόμου:

«Υπάρχει μια ρομαντική άποψη για τη ζωή εκεί ... Δεν με εκπλήσσει αυτές οι νέες γυναίκες να έχουν εξιδανικεύσει αυτές τις ψευδείς αλήθειες που έρχονται μέσω των social media».

Επίσης η Linford προσθέτει ότι οι γυναίκες είχαν εξαπατηθεί ως προς το να πιστεύουν ότι «έχουν ένα σημαντικό ρόλο να διαδραματίσουν στο στήσιμο του Χαλιφάτου».

Όμως η πραγματικότητα αποδεικνύεται διαφορετική. Οι πληροφορίες που φθάνουν στη Μονάδα αναφέρουν ότι οι κοπέλες αυτές, συνήθως μεταξύ 18 και 29, καταλήγουν σε σεξουαλική δουλεία ή κάποιον προγραμματισμένο γάμο.





Το μόνο πάντως που δεν πρόκειται να βρουν είναι η αγάπη.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail