ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ, έστω και αυτή την ύστατη ώρα!

ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ

Κε Αντώνη Σαμαρά, ο λαός σε έκρινε και σύντομα θα σε κρίνει και η Ιστορία, που θα σε τοποθετήσει οριστικά, εκεί που σου αξίζει.

Η άποψη μου είναι ότι, απ’ όταν εμφανίστηκες ενεργά στην πολιτική σκηνή, η όλη σου πορεία ήταν καταστροφική, απ’ όπου κι αν πέρασες! Άφησες πίσω σου, μόνο καμένη γη, σε Κόμματα, σε Κυβερνήσεις, στην Πολιτική και στη Χώρα. Δεν σου ζητώ να κοιτάξεις πίσω σου και να δεις τα συντρίμμια, διότι κι αν ακόμα στρέψεις πίσω σου, εσύ θα δεις … μόνο την πλάτη της καρέκλας σου.

Αυτό έκανες πάντα, κατέστρεφες, έφευγες και ξανα-γύριζες για … να αποτελειώσεις!

Ήταν ντροπή και υποτίμηση των πάντων, που δεν παραιτήθηκες μετά τη μεγάλη εκλογική σου ήττα, τον Γενάρη του 2015, επικαλούμενος το ανήθικο και βλακώδες επιχείρημα, της «σύντομης Αριστερής παρένθεσης»! Λες και μόνο εσύ, μπορούσες να ηγηθείς …. μετά και οι άλλοι γύρω σου, ήταν ανίκανοι, μικροί και άπειροι!

Τώρα ΕΣΥ, αν δεν τόχεις καταλάβει, βρίσκεσαι σε δημοφιλία, κάτω και απ’ τον Μιχαλολιάκο και το κόμμα σου η ΝΔ, σε λίγο θα συναγωνίζεται, μόνο το ΠΑΣΟΚ!

Και βέβαια, ουδόλως με ενδιαφέρει, ούτε η τύχη σου, ούτε και η τύχη του κόμματος σου, ούτε και η τύχη του φίλου σου του Βενιζέλου και του κόμματος του!

Αυτό που ΜΟΝΟ με ενδιαφέρει, είναι ότι η Χώρα δεν έχει Αντιπολίτευση και εναλλακτικές επιλογές, στην πιο κρίσιμη περίοδο της Ιστορίας της!

Σήμερα, βλέπουμε να μας κυβερνούν «οι ψεκασμένοι και οι επικίνδυνα ανόητοι», βλέπουμε τη Χώρα να καταρρέει και ΟΛΟΙ γνωρίζουμε και ΠΟΤΕ και ΠΟΙΟ θα είναι το τέλος μας και όλοι διερωτόμαστε, «ποια θα είναι η επόμενη μέρα»!!! Ακόμα και στον χειρότερο εφιάλτη μας … ΔΕΝ ΧΩΡΑΣ, δεν είναι δυνατόν να φανταστεί κανείς ότι, υπό οποιανδήποτε ιδιότητα, μπορεί να σε ξαναβρεί μπροστά του …. «να τον σώζεις»!! Είναι ντροπιαστικό και υποτιμητικό για τον λαό, για τους Έλληνες, να σκύψουν το κεφάλι και να γονατίσουν ταπεινά και μετανιωμένοι, …. μπροστά στον επανελθόντα «εξόριστο» τους!! Εεεε ΟΧΙ !! (βλ. http://kranosgr.blogspot.gr/2015/02/blog-post_65.html)

Αν σου έχει μείνει λίγη τσίπα και ελάχιστη λογική, οφείλεις να αποσυρθείς ΤΩΡΑ, ώστε να δρομολογήσεις, ουσιαστικές διεργασίες πολιτικής μετάλλαξης, στο σύνολο του «Κεντρώου» χώρου (από τα δεξιά έως και τα αριστερά του)!

Και μαζί σου βέβαια, θα πρέπει να αποσυρθούν και ΟΛΑ αυτά τα φθαρμένα πολιτικά στελέχη του κατεστημένου περιβάλλοντος σου, όπως και κάθε τι, που να μας τα θυμίζει, μηδέ του ονόματος του κόμματος σου, εξαιρουμένου!

Δεν υπάρχουν περιθώρια για σκοπιμότητες και μπακαλίστικους υπολογισμούς, κομματικών οφελών!! (http://www.kathimerini.gr/816665/article/epikairothta/politikh/e3i-paragontes-krinoyn-tis-galazies-e3eli3eis)

Σήμερα η Πατρίδα είναι σε σοβαρό κίνδυνο και κανένα συμφέρον δεν μετρά μπροστά της. Τώρα είναι η ώρα της θυσίας και του καθήκοντος!

Από τις παρυφές (λογικής) του ΣΥΡΙΖΑ, μέχρι και τον κεντρικό πυρήνα της ΝΔ, σίγουρα ΥΠΑΡΧΟΥΝ υγιείς δυνάμεις, με άφθαρτα, νέα και ικανά στελέχη, που μπορούν να διαμορφώσουν ένα σωτήριο κόμμα «Εθνικής Παλιγγενεσίας» (Σωτηρίας ή όπως θέλουν ας το πούνε)!!
Οι μέρες της κατάρρευσης, θα φέρουν μίσος και οργή, που δεν θα ελέγχεται από κανένα. Που θα ξεσπάσει κατά δικαίων και αδίκων και αλλοίμονο τόσο στη Χώρα, αλλά και σε όσους θεωρηθούν υπαίτιοι!

«Αιδώς σωφροσύνης πλείστον μετέχει» Θουκυδίδης
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail