Από εμίρης, κακομοίρης. Το έφαγε ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ το κεφάλι του

Από εμίρης κακομοίρης ο "Ahmed Alaqqal" στο Tell Abiad, ο οποίος ήταν υπεύθυνος της Hesba (θρησκευτική αστυνομία) στην πόλη Suluk καθώς αποκεφαλίστηκε μαζί με έναν υπάλληλο ασφαλείας της περιοχής αλ-Ζαΐντι νοτιοανατολικά της πόλης.

Αναλυτικότερα, μια ομάδα περιπολίας της Hesba εισέβαλε στο σπίτι του άνδρα και κατέσχεσε ποσότητα ναρκωτικών που προοριζόταν για διακίνηση.

Η περίπολος συνάντησε βίαιη αντίσταση από την οικογένεια Alaqqal που θεωρείται ένας από τους ιδρυτές του ισλαμικού κράτους στο Tell Abiad και την περιοχή του. Μάλιστα η οικογένεια είχε απειλήσει σε ένα επόμενο χρόνο να αποστατήσει από την ομάδα αν ο γιος τους δεν μείνει ελεύθερος. Ωστόσο η Σαρία τον καταδίκασε σε θάνατο, και αποκεφαλίστηκε στη δημόσια αρένα στην πόλη της Suluk.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail