ΒΙΝΤΕΟ της δολοφονίας του Μπόρις Νέμτσοφ στη Μόσχα

Στρατής Μαζίδης

Η δολοφονία του Μπόρις Νέμτσοφ, που έλαβε χώρα σε μια γέφυρα στο κέντρο της Μόσχας τη διάρκεια της νύχτας της Παρασκευής καταγράφθηκε από μια κάμερα παντός καιρού που ανήκουν στο δίκτυο TVC.

Μέσα από το βίντεο αν και χαμηλής ανάλυσης αφήνεται να εννοηθεί πως οι δολοφόνοι μπορεί και να περίμεναν το Νέμτσοφ στη γέφυρα.

Η κάμερα έχει καταγράψει ένα ευρύ πλάνο της γέφυρας Μπολσόι Μοσκοβέρτσκι κοντά στο Κρεμλίνο, όπου πραγματοποιήθηκε η δολοφονία. Η ποιότητα του βίντεο επιτρέπει απλά να διακρίνει κανείς τα αυτοκίνητα στη γέφυρα και τα στοιχεία των ατόμων που κινούνται κατά μήκος της.


Σύμφωνα με το βίντεο, ο Μπόρις Νέμτσοφ δολοφονήθηκε στις 23:31 ώρα Μόσχας από έναν δολοφόνο, ο οποίος φέρεται να τον περιμένει στα σκαλιά της γέφυρας.

Η δολοφονία συνέβη όταν ο Νέμτσοφ και η σύντροφός του - μια γυναίκα σε ένα λευκό παλτό, σύμφωνα με διάφορους ισχυρισμούς, η Αννα Ντουρίτσκαγια, μοντέλο από την Ουκρανία καλύφθηκαν στο πλάνο της κάμερας όταν ένα εκχιονιστικό όχημα περνούσε από το σημείο.

Επιπρόσθετα και το Lifenews έχει δημοσιεύσει βίντεο από την άφιξη του ζευγαριού νωρίτερα, στις 2200 τοπική ώρα στο GUM Restaurant.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail