Νέα ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ των δυνάμεων της ελευθερίας σε βάρος των φασιστών στο Χαλέπι

οι σύριοι στρατιώτες νικητές πλέον στη Handarat
Στρατής Μαζίδης

Μεγάλης στρατηγικής σημασίας θεωρείται από πολλά ξένα ΜΜΕ η απελευθέρωση του στρατηγικού χωριού της Handarat βόρεια της πόλης του Χαλεπίου.

Τα κρατικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν πως νωρίς την Τετάρτη ο συριακός στρατός υποστηριζόμενος από τις πολιτοφυλακές αλλά και την πολεμική αεροπορία κατάφεραν να απελευθερώσουν πλήρως τη Handarat μετά από σχεδόν 10 ημέρες από σφοδρών συγκρούσεων με τους μαχητές της al Nusra, παρακλάδι της Αλ-Κάιντα.

Η Handarat χρησιμοποιήθηκε από τους μαχητές, ως κύρια οδός τροφοδοσίας προς το βορειοδυτικό τμήμα του Χαλεπίου το οποίο ελέγχουν οι τακφιριστές τρομοκράτες.

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει πως η πόλη απελευθερώθηκε μετά την εξόντωση και των τελευταίων τρομοκρατικών στοιχείων ενώ το πρακτορείο ΣΑΝΑ μετέδωσε εικόνες από στρατιώτες της Συρίας που γιορτάζουν τη σπουδαία τους νίκη.


Παράλληλα συνεχίστηκαν με επιτυχία οι εκκαθαριστικές επιχειρήσεις του στρατού στην περιφέρεια του Χαλεπίου.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail