Τσαρλατάνοι, με μανδύα της υποκρισίας

ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ

Η συσσωρευμένη αγανάκτηση μου, για τους υπαίτιους που οδήγησαν τη Χώρα μας, σ’ αυτή τη δεινή και επικίνδυνη κατάσταση, προκαλεί την απέχθεια μου στο πολιτικό σύστημα και την επιθυμία μου, να δω την παραδειγματική τιμωρία τους!

Στην πραγματικότητα, νιώθω ότι είμαι «αντίδικος», με όλους αυτούς που έβλαψαν και βλάπτουν την Πατρίδα μου, που ενεργούν σε βάρος της ευημερίας μου, του μέλλοντος των παιδιών μου και της ασφάλειας μου. Και υπό αυτή την έννοια…ΑΠΑΙΤΩ δικαίωση, ικανοποίηση, αποκατάσταση.

Για να μπορώ όμως να είμαι «αντίδικος», σημαίνει ότι εμπιστεύομαι και σέβομαι το θεσμό της Δικαιοσύνης, που θα ΚΡΙΝΕΙ την αντιδικία μου, άλλως δεν έχει καμιά σημασία να απευθύνομαι σ’ αυτή και τότε…«παίρνω τον Νόμο στα χέρια μου»!

Παράλληλα, αν πράγματι είμαι λογικός άνθρωπος, με δημοκρατική συνείδηση και πολιτισμένες αντιλήψεις, τότε, θα πρέπει να απαιτώ απόδοση Δικαιοσύνης, στον βαθμό και στην έκταση που αναλογεί στις ευθύνες έκαστου και όχι να επιζητώ…εξιλαστήρια θύματα, δηλαδή άκρατο αίμα στην αρένα των ακόρεστων ενστίκτων μου. Διότι, αυτή η διαστροφή, είναι κατάλληλη για να ξεφεύγουν οι πραγματικά ένοχοι, είναι απλά για να καλύπτει το πραγματικό πρόβλημα, όπως ακριβώς και το αίμα των θυμάτων στις αρένες του «Νέρωνα»!

Η απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου για τον πρώην Υπουργό Οικονομικών, κο Γ. Παπακωνσταντίνου, μου άφησε μια πικρία, μια απογοήτευση και μια οργή, διότι, ο επικοινωνιακός «συνήγορος» μου, με είχε πείσει,…ότι αυτός είναι ο «ένοχος»! Και εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι ένοχος!

Όμως, τα ΙΔΙΑ ακριβώς αισθήματα, θλίψης, απογοήτευσης και αηδίας, έχω και για ΟΛΟΥΣ αυτούς τους υποκριτές και τσαρλατάνους, που χοροπηδούν στην αρένα, λίγο ΠΡΙΝ και λίγο ΜΕΤΑ, που θα πεταχτεί ο κάθε ένοχος Παπακωνσταντίνου, στην «αρένα» του εξαγνισμού του και έτσι δίνουν (οι τσαρλατάνοι), τη δική τους παράσταση, με ΜΟΝΟ κριτήριο τους…τη δύναμη του χειροκροτήματος του λαού στις κερκίδες!

Είναι αυτοί οι τσαρλατάνοι, που όταν η Απόφαση του «Θηρίου» της Δικαιοσύνης, τους αρέσει, τότε προκαλούν τον κόσμο να χειροκροτεί και να φωνάζει ΖΗΤΩ !! Όταν πάλι, η Απόφαση του «Θηρίου» δεν τους αρέσει, στρέφουν τον αντίχειρα προς τα κάτω και προκαλούν τον κόσμο να ξεσηκωθεί και να φωνάξει ΓΙΟΥΧΑ!

Αν το ΑΝΩΤΑΤΟ Ειδικό Δικαστήριο της Χώρας, δεν μπορεί να δικάσει σωστά και δίκαια, τότε ΠΟΙΟΣ πρέπει να το κάνει!;

Μήπως να το κάνουν ΜΟΝΟΙ τους οι τσαρλατάνοι, για νάχουμε σίγουρο και το χειροκρότημα του κόσμου!;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail