Συντριβή Airbus 320 στο Χάλιφαξ! Χάος στο αεροδρόμιο. 22 τραυματίες - Κανένας νεκρός - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ / ΒΙΝΤΕΟ

Στρατής Μαζίδης

Μετά την τραγωδία με το Airbus των Germanwings ένα νέο αεροπορικό νυχτερινό θρίλερ έλαβε χώρα στο Χάλιφαξ, όπου ευτυχώς το τέλος υπήρξε αίσιο καθώς δεν υπήρξε απώλεια ανθρώπινης ζωής.

Συγκεκριμένα η πτήση 624 της Air Canada  συνετρίβη στο διάδρομο κατά την προσγείωση στο διεθνές αεροδρόμιο του Χάλιφαξ Stanfield στον Καναδά, προερχόμενη από το Τορόντο.



Σύμφωνα με την εταιρεία 22 επιβάτες (εκ των 132 συνολικά) της πτήσης έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα ενώ δεν σκοτώθηκε κανείς από τους επιβάτες.

Η συντριβή του αεροπλάνου της Air Canada έγινε πριν λίγες ώρες ενώ σημειώθηκε γενικό μπλάκ άουτ στο αεροδρόμιο. Εικάζεται πως το αεροσκάφος παρέσυρε και ξήλωσε κεντρικά ηλεκτροφόρα καλώδια αν και επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί η συσχέτιση του ατυχήματος με το μπλακ άουτ.

Ο Peter Spurway εκπρόσωπος του αεροδρομίου δήλωσε πως διεξάγονται έρευνες για τα αίτια του συμβάντος ενώ το αεροδρόμιο έχει κλείσει κι όλες οι πτήσεις ακυρώθηκαν.









Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail