Νέα στοιχεία! Ο 28χρονος συγκυβερνήτης είχε τρία χέρια!

Του Στρατή Μαζίδη

Είναι πραγματικά φοβερή αυτή η διαρκής ροή πληροφοριών ενοχοποιήσης του νεκρού συγκυβερνήτη του μοιραίου Airbus, Andreas Lubitz.

Και ήδη καταγράφεται πλέον διεθνώς ισχυρός αντίλογος από φορείς και επίσημα πρόσωπα στα όσα έχουν δει ως σήμερα το φως της δημοσιότητας όπως το ότι αμφισβητήθηκε πλήρως ο γάλλος εισαγγελέας πως στο ηχητικό ντοκουμέντο ακούγεται η ανάπνοη του Lubitz και ότι πάτησε το κουμπί της καθόδου.

Ο Gerard Arnoux πρόεδρος της διαρκούς επιτροπής αεροπορικής ασφάλειας αμφισβητεί το ότι μπορεί να καταγραφεί η αναπνοή και φυσικά αναρωτιέται πως προκύπτει το συμπέρασμα του εισαγγελέα της Μασσαλίας πως πατήθηκε το κουμπί της καθόδου.

Μέχρι στιγμής λοιπόν έχουμε έναν:

- τρελό για τα κάγκελα

- σήμερα μάθαμε ότι είναι και γκαβός

- καταθληπτικός

- ήξερε να ξεγελά και να κρατά κρυφά πράγματα

- ψυχασθενής

- απογοητευμένος στην προσωπική του ζωή

Να δούμε αν αύριο προκύψει ότι είχε τρία χέρια ή δύο κεφάλια.

Κάτι δεν πάει καλά εδώ. Γιατί αυτή η πρεμούρα; Υπάρχει η περίπτωση κάτι άλλο να έχει συμβεί και τα φορτώνεται όλα ο βολικός νεκρός;

Είναι πιο βολικό να αυτοκτονήσει πχ ο τρελός συγκυβερνήτης παρά πχ να ανατιναχθεί ένας τζιχαντιστής καθώς μας έχει προειδοποιήσει το IS.

Προσωπικά ούτε μοντελάκι της Lufthansa δε θα έβαζα σπίτι αν δεχθούμε το σενάριο, οπότε δεν ξέρουν σε ποιους πιλότους εμπιστεύονται τον κόσμο.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail