Να σας πω κάτι; Ο πατέρας μου μου λέει πως τα πράγματα είναι σκατά - ΒΙΝΤΕΟ

του Στρατή Μαζίδη

- Πώς σε λένε;

- Στρατή. Να σας πω κάτι; Ο πατέρας μου μου λέει πως τα πράγματα είναι σκατά.

- Έλα να τα πούμε ρε Στρατή.

Μα τι θα μπορούσαμε να πούμε σε μια εναλλακτική εκδοχή της νέας ταινίας μικρού μήκου του Αντώνη Σαμαρά με το μικρό Νικόλα;



Πολλά, πάρα πολλά.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι μέχρι το Νοέμβριο του 2011 μας έδινες ελπίδα ώσπου τελικά κατέβασες τα παντελόνια σου, όπως η Δούνια, η Παπαγγέλη και η Γκερέκου που μάζεψες στο κόμμα. Κόμμα που λέει ο λόγος δηλαδή.

Και τότε μας πούλησες. Η πρωθυπουργία είχε μεγαλύτερη αξία από την υστεροφημία και αυτή τη ρημάδα την ψυχή που όλοι θα παραδώσουμε στο Θεό αργά ή γρήγορα.

Η πλάκα είναι ότι ενώ μας πούλησες, το Μάη του 2012 ξανακορόιδεψες τον κόσμο με κάτι Ζάππεια και 18 σημεία.

Και καμιά σαρανταριά μέρες μετά τον τρόμαξες ότι κινδυνεύει να χάσει το ευρώ. Το ευρώ που έκανε φτερά από την τσέπη του.

Ούτε εξεταστικές για την ΕΛΣΤΑΤ και τα μνημονια, ούτε τίποτε.

Έχωσες ένα κόμμα στη φυλακή για να του πάρεις το ποσοστό και το καταφέρνεις ως πιο ακραίος εσύ. Αρπάζεις στελέχη άλλων κομμάτων και τώρα πας σε εκλογές και αντί να παρουσιάζεις το έργο, παρουσιάζεις τον Τσίπρα.

Αυτός που κάνει έργο, αυτό παρουσιάζει. Και πατά γερά στα πόδια του. Εσύ δεν πατάς. Δε δούλεψες, δεν εργάστηκες. Δεν μεταρρύθμισες. Ούτε έναν επίορκο κοπρίτη δεν απέλυσες, ούτε τις άχρηστες ΔΕΚΟ έκλεισες. Μόνο χάρισες τα φιλέτα μας όπως οι δρόμοι μας και ο ΟΠΑΠ.

Έκλεισαν 10, άνοιξαν 2, και αυτό το παρουσιάζεις ανάπτυξη δίχως να ντρέπεσαι. Απολύθηκαν 100 που λάμβαναν 1200, προσλήφθηκαν 20 με 400 και αυτό το παρουσιάζεις ως μείωση της ανεργίας.

Δεν ντρέπεσαι;

Εγώ ένα κείμενο γράφω ρε Αντώνη και καμιά φορά βασανίζομαι πριν κοιμηθώ αν αδίκησα κανέναν άθελά μου. Εσύ πώς μας δουλεύεις κατά τέτοιο τρόπο.

Έκανες κοντρόλ με το μικρό Νικόλα. Δεν έκανες κοντρόλ με τη χώρα.

Ήρθε η ώρα να φύγεις. Πάρε τις καινούριες σου φιλενάδες και πηγαίνετε να διασκεδάσετε. Άλλωστε λυμένο το έχετε το πρόβλημά σας.

Κι ο Τσίπρας; Ε τι κι ο Τσίπρας. Θα έρθει η σειρά του, αν είναι. Κι αν τα θαλασσώσει όπως εσύ, δε θα του χαριστούμε. Θα φύγει σούμπιτος αν αποδειχθεί ψεύτης, λαοπλάνος και εθνικά επικίνδυνος. Δόξα τω Θεώ σε αυτή τη χώρα, το μόνο που γίνεται συχνά είναι εκλογές. Κι αν κερδίσαμε ένα πράγμα τα τελευταία χρόνια είναι πως πλέον κόμματα και πολιτικοί μπορούν να εξαφανιστούν από τη μια στιγμή στην άλλη.

Το θέμα άλλωστε δεν είναι να φτιάξουμε γήπεδο με ξένους εργολάβους. Ομάδα πρέπει να έχουμε που θα κερδίζει σε όλα τα γήπεδα.



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail