Μετά από δεκαετίες πατριωτική κυβέρνηση που κοιτά στα μάτια το συνομιλητή. Είμαστε μαζί σας!

του Στρατή Μαζίδη

Μετά από δεκαετίες η Ελλάδα απέκτησε ξανά ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Ειλικρινά δε γνωρίζω πόσο θα κρατήσει αυτό, είναι όμως όμορφο να βλέπεις τον Ελληνα πρωθυπουργό να υποδεχέται τους καλεσμένους του γεμάτος αυτοπεποίθηση.

Είναι αξιοπρεπές να κάνεις έναν κρυόκωλο άοσμο άχρωμο και άγευστο ολλανδό να εκνευρίζεται επειδή δε βρήκε αντράκια στημένα στα τέσσερα.

Δε γνωρίζω που θα βγει αυτή η ιστορία. Ποιος όμως δεν αισθάνεται εθνικά υπερήφανος βλέποντας μια κυβέρνηση:

> ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΛΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ

> ΝΑ ΠΡΟΤΑΣΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ

Χρειάζεται ψυχραιμία. Δεν είναι ώρα ούτε για πανηγυρισμούς ούτε για δράματα. Η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή και απαιτεί ύψιστη προσοχή. Ωστόσο η ελληνική κυβέρνηση χρειάζεται και τη δύναμη, τη στήριξη ολόκληρου του ελληνικού λαού. Είναι άλλο να πάει ο Τσίπρας στο εξωτερικό με τον κόσμο στον καναπέ και εντελώς διαφορετικό με 1.000.000 στο Σύνταγμα.

Επιπλέον σήμερα είχαμε κάτι εξίσου σημαντικό.

Έπαψαν τα Ιμια να είναι γκρίζα.

Ο Ελληνας ΥΕΘΑ πέταξε πάνω από τα Ιμια και τίμησε τους τρεις ήρωες μας. Σαν τόλμησαν οι τούρκοι να απειλήσουν, οι κυρίαρχοι των αιθέρων του εθνικού μας καμαριού, της Πολεμικής Αεροπορίας τους παρέδωσαν το συνηθισμένο μάθημα.

Αυτά έγιναν με αυτή την κυβέρνηση. Του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ. Αριστεροδεξιά. Όχι απλά εθνικής σωτηρίας αλλά και πέρα από διχασμούς.

Η χώρα τουλάχιστον ανακτά την αξιοπρέπειά της και οφείλει να την κρατήσει. Ότι κι αν γίνει. Είναι πλέον μονόδρομος. Η κωλοτούμπα σημαίνει ελικόπτερα. Ούτως ή άλλως ήμασταν καταδικασμένοι...
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail