Τάσο Κουράκη άσε τους αιώνιους στην αιωνιότητα και πήγαινε στο Λαύριο να φύγεις τώρα για Μυτιλήνη

του Στρατή Μαζίδη

Ένα μικρό παιδί, μόλις εννέα ετών, βρέθηκε να αιωρείται σε μια μπασκέτα. Τα μεγαλύτερα παιδιά δίχως να το πολυσκεφθούν, όπως τα περισσότερα αυτής της ηλικίας, το τράβηξαν και το δύστυχο αγοράκι προσέκρουσε στο κράσπεδο. Ευτυχώς ο Ταξιάρχης έσωσε τον Ταξιάρχη προνοώντας να βάλει τα χέρια του για να προστατεύσει το κεφάλι του.

Ωστόσο δεν ήταν η πρώτη φορά που το παιδί υπέφερε. Η μητέρα του αποκάλυψε ότι κι άλλη φορά το είχαν οδηγήσει στις τουαλέτες βγάζοντάς του τα ρούχα.

Οι εκπαιδευτικοί, λυπάμαι που το λέω, αλλά κοιμούνται προφανώς όρθιοι. Η μάνα διαμαρτύρεται ότι αδιαφορούν και πως δεν επικοινώνησαν με τους γονείς των άλλων παιδιών όταν έπρεπε. Κατά τα λοιπά οι εκπαιδευτικοί δεν πρέπει να αξιολογούνται...

Αν θυμάστε καλά και πέρυσι πάλι κάτι είχε συμβεί με μεγαλύτερα παιδιά στη Λέσβο. Ήταν Οκτώβριος του 2013 όταν κάποιοι την έβρισκαν να βιντεοσκοπούν συμμαθητή τους αφού τον ανάγκαζαν να γδύνεται και διαπομπεύοντάς τον στα social media. (σχετικό άρθρο).

Τι λήθαργος είναι αυτός;

Τι σκατοκοινωνία και τι σκατογονείς είμαστε όλοι εμείς;

Αδιάφοροι γονείς, αδιάφοροι εκπαιδευτικοί, παραμελημένα παιδιά που αναζητούν στο λάθος αυτά που δεν έλαβανα από κηδεμόνες και δασκάλους.

Θα έλεγα λοιπόν Τάσο Κουράκη να πιάσεις καλά την κοτσίδα με το λαστιχάκι διότι έχουμε βοριάδες στο Αιγαίο, να αφήσεις τους αιώνιους τεμπέληδες στην αιωνιότητα, να πάρεις το λεωφορείο να πας στο Λαύριο κι από εκεί στη Μυτιλήνη.

Και μετά στην κάθε Μυτιλήνη.

Γρήγορα.

Όσο προλαβαίνεις.

Κουνήσου!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail