Ζήτω το ΕΝΑ!

Της Βάσιας Ζαριφοπούλου και του Νίκου Γεωργαντζά

Κάθε μέρα βλέπουμε εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες, αναρτήσεις και ηλεκτρονικά μηνύματα, οι οποίες και τα οποία απλά διαπιστώνουν το γεγονός ότι ζούμε μέσα στο, και γύρω από το, δεσποτικό καθεστώς εξουσίας και κατοχής (ΔΚΕΚ), της τυραννικής κομματοκρατίας. Γιατί όμως πρέπει να μένουμε σε διαπιστώσεις;

Φαντάσου! ΄Ολες αυτές και όλοι αυτοί που αναρτούμε τούτες τις διαπιστώσεις και στέλνουμε τις χιλιάδες των ηλεκτρονικών μας μηνυμάτων, με διαπιστώσεις, πικρόχολα σχόλια και χιουμοριστικά σχέδια, να μπορούσαμε να συμφωνήσουμε να σταματήσουμε αυτή την πρακτική. Αρκετά πιά με τούτες τις διαπιστώσεις, που στο κάτω-κάτω εισοδιστικά καταντούν αρνητικές διαφημίσεις υπέρ του ΔΚΕΚ της τυραννικής κομματοκρατίας.

Φαντάσου! Από αύριο, όλες και όλοι παύουμε πλέον να κάνουμε εισοδισμό συλλογικά, με τις αρνητικές μας διαπιστώσεις-διαφημίσεις υπέρ του ΔΚΕΚ της τυραννικής κομματοκρατίας. Φαντάσου πως έστω ένα 60 τοις εκατό από εμάς συμφωνούμε να εστιάσουμε την επικοινωνία μεταξύ μας στην ανεύρεσι λύσεων, ώστε να καταστήσουμε άχρηστο και περιττό το ΔΚΕΚ της τυραννικής κομματοκρατίας.

Δεν χρειάζεται καν να συμφωνούμε στις λύσεις που όλες και όλοι μας προτείνουμε. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κατανοούμε τις λύσεις, πού η κάθε μία και ο κάθε ένας από εμάς προτείνουμε.

Φαντάσου τελικά πόσες προτάσεις λύσεων μπορούμε να σκεφτούμε συλλογικά, εάν και εφ’ όσον εστιάσουμε την επικοινωνία μεταξύ μας στην ανεύρεσι λύσεων. Φαντάσου πως τελικά συμφωνούμε σε μερικές από αυτές, ώστε να ξεκολλήσουμε από την πλάτη μας το ΔΚΕΚ της τυραννικής κομματοκρατίας.

΄Ενα ψωρο-ΔΚΕΚ είναι. Απάνω του να το φάμε!

Αέρα! Ζήτω η Ελληνική Νοητική Αντίστασις (ΕΝΑ)!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail