Το παλτό της Μακρή και τα παλτά της Βουλής

Του Στρατή Μαζίδη

Ένας πρώην βουλευτής της ΔΗΜΑΡ μυρίζει, ασπάζεται, περιεργάζεται το παλτό μιας συναδέρφου του και η ομήγυρη χαριεντίζεται αναλόγως.

Θα πει κανείς, πειράζει πού έκαναν ένα αστείο;

Εξάρταται. Μπορεί να πειράζει, μπορεί και όχι. Η συγκυρία είναι κρίσιμη. Η χώρα είτε εκλέξει είτε όχι Πρόεδρο της Δημοκρατίας, βρίσκεται σε κρίσιμο σταυροδρόμι. Ίσως να μην είναι κατάλληλη η στιγμή να κάνουμε τον Ραν Ταν Πλαν, να κλείνουμε πχ τα μάτια, να παίρνουμε μια βαθιά τζούρα του αρώματος ενός παλτού και να φανταζόμαστε διάφορα.

Ας μη μας διαφεύγει πως αν οδηγηθήκαμε έως εδώ, ευθύνονται και οι κύριοι της φωτογραφίας που τόσα χρόνια βουλευτές και ιδίως τα τελευταία, αντί να παράξουν έργο αποτελεσματικό, αντί να απαιτήσουν μεταρρυθμίσεις και τομές, μάλλον αναλώθηκαν περισσότερο σε αστεία.

Πολλών ειδών αστεία. Πχ να εκλέγεσαι αντιμνημονιακά, και να περνάς στο ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ. Ή να έχεις ψηφίσει κάμποσα μνημόνια και ξαφνικά να σηκώνεις παντιέρα μπας και βρεις στέγη στο ΣΥΡΙΖΑ. Ή να πηδάς από το ένα κόμμα στο άλλο.

Αρκετά γελάσαμε και γελάσατε. Σε βάρος μας...


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail