Συγγνώμη Αντώνη, περίμενες να εκλέξεις πρόεδρο;

Του Στρατή Μαζίδη

Προς έκπληξη όλων ο Σταύρος Δήμας, όχι απλά δεν εξελέγη, αλλά στην τρίτη επίμαχη ψηφοφορία δεν κατάφερε να σπάσει ούτε το ψυχολογικό φράγμα των 170 ψήφων.

Αυτό είναι και μια απόδειξη ότι η συγκεκριμένη υποφιότητα δεν τραβούσε. Υπήρξε μια καθαρά κομματική επιλογή.

Ωστόσο ας μην εκπλήσσεται ο πρωθυπουργός με το αποτέλεσμα κι ας μην επιχειρήσει να τρομάξει πάλι τον κόσμο στις δηλώσεις του που αναμένονται.

Τι περίμενε δηλαδή; Να εκλέξει πρόεδρο; Και ποιος νοιάζεται αν το Χρηματιστήριο πέφτει; Μη σας πω ότι πολλοί χαμογελούν με ικανοποίηση ενθυμούμενοι πόσα έχασαν εκεί πριν κάποια χρόνια.

Η αλήθεια είναι ότι ο Αντώνης Σαμαράς με την εξοντωτική πολιτική του, που μέχρι και στο συμφοιτητή του Γιώργο Παπανδρέου άφησε περιθώρια να ονειρεύεται νέο κόμμα, δεν άφησε περιθώρια στον ελληνικό λαό αλλά ακόμη και αυτούς τους ανεξάρτητους και μη, βουλευτές, ώστε να έχουν κάτι να τρομάξουν μπροστά σε μια πιθανή απώλειά του.

Τους δήμευσε τα σπίτια με το χαράτσι που θα καταργούσε αλλά μετονόμασε σε ΕΝΦΙΑ και το στραγγαλισμό με τη φορολογία εισόδηματος, καυσίμων κτλ.

Δεν μας άφησες κάτι για να χάσουμε Αντώνη. Τώρα αποχαιρέτα την Αλεξάνδρεια...
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail