Στριμώχνονται και ανατινάζουν τα πάντα οι τζιχαντιστές στο Ιράκ

Στρατής Μαζίδης

Αρκετά τζαμιά και ιερά που ανήκουν τόσο σε σιίτες αλλά και σουνίτες μουσουλμάνους κατεδάφισαν οι τακφιριστές της ISIL στην ιρακινή επαρχία του Salahuddin.

Ένα βίντεο, που κυκλοφόρησε την Τρίτη κι αναμετάδωσε το ιρανικό Presstv, δείχνει μαχητές με μπουλντόζες και εκρηκτικά να γκρεμίζουν ιερούς τόπους στο Salahuddin.

Εν τω μεταξύ, οι τρομοκράτες ανατίναξαν επίσης μέχρι την ιστορική εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στην πόλη της Μοσούλης.

Η τρομοκρατική ομάδα "στράφηκε για άλλη μια φορά στράφηκε στο βομβαρδισμό εκκλησιών και τζαμιών ως αντίδραση στην απώλεια της δημοτικότητάς της αλλά και μελών της από τις αεροπορικές επιδρομές, που έχουν βάλει στο στόχαστρο προπύργια σε διαφορετικές περιοχές της Μοσούλης», δήλωσε ο Σαάντ Mamuzin, επικεφαλής του Κουρδικού Δημοκρατικού Κόμματος (KDP) στο 14ο υποκατάστημα της πόλης την Τρίτη.

Τις τελευταίες ημέρες, ο ιρακινός στρατός έχει καταφέρει να σημειώσει αρκετές νίκες στον αγώνα ενάντια στους εξτρεμιστές της ISIL.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail