Το Κίεβο ομολογεί την απάτη του με την εκεχειρία. Πούτιν και ρωσόφωνοι πιάστηκαν χαλβάδες;


Στρατής Μαζίδης

Ο Σύμβουλος του Προέδρου της Ουκρανίας, Γιούρι Λουτσένκο, δήλωσε όπως διαβάζουμε στο olympia.gr πως η κατάπαυση πυρός με τους ρωσόφωνους ήταν απαραίτητη για το Κίεβο προκειμένου να κατασκευάσει όπλα και να λάβει οικονομική υποστήριξη από τη Δύση.

«Τα τέσσερα εργοστάσια που παράγουν διάφορα όπλα λειτουργούν σε τρεις θέσεις. Αρκετές εκατοντάδες τεθωρακισμένα οχήματα αναβαθμίστηκαν για να έχουν φθάσει στην περιοχή των αντιτρομοκρατικών επιχειρήσεων κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Χρειαζόμασταν μια κατάπαυση του πυρός για όσο το δυνατόν περισσότερο για να κατασκευάσουμε και να παραλάβουμε όπλα υψηλής ακρίβεια ς.Επίσης χρειαζόμασταν αυτόν τον χρόνο για να δεχθούμε στρατιωτική και οικονομική βοήθεια από τη Δύση».

Ηδη ο ουκρανικός στρατός σφυροκοπά δίχως έλεως την ανατολική Ουκρανία και το Ντόνετσκ. Ο κατάλογος των θυμάτων μακραίνει.

Κι αναρωτιέται κανείς εύλογα:

Όταν έχεις αποσυντονίσει τον αντίπαλο,

Όταν περικυκλώνεις εκατοντάδες στρατιωτών και τους εξαναγκάζεις να δραπετεύσουν στη Ρωσία για να γλυτώσεις,

Όταν έχεις "κατεβάσει" την πλειοψηφία της ουκρανικής αεροπορίας

Όταν βυθίζεις ακόμη και σκάφη του αντιπάλου σου

Όταν έχει πέσει το μέτωπο στο Ντόνετσκ και προελαύνεις προς τη Μαριούπολη;

Ποιος ο λόγος να πας σε εκεχειρία ξέροντας από πριν ότι μάχεσαι έναν επικίνδυνο, ακραίο και ύπουλο αντίπαλο ο οποίος απολαμβάνει τη στήριξη της Δύσης;

Άραγε Πούτιν και ρωσόφωνοι πιάστηκαν χαλβάδες; Περίεργο δεν είναι; Τουλάχιστον για τον πρώτο.

Τι παίζεται τελικά στην Ουκρανία;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail