"Διπλά στους Ρομά ζουν και άνθρωποι" και δίπλα στους ανθρώπους ζει η Βούλτεψη...

Του Στρατή Μαζίδη

"Δίπλα στους Ρομά ζουν και άνθρωποι" δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη και μας άφησε όλους άφωνους την ώρα που το ζήτημα με τον καταυλισμό στο Χαλάνδρι έρχεται να αναδείξει την από δεκαετίες έλλειψη πολιτικής ενσωμάτωσης των ανθρώπων αυτών στην κοινωνία.

Τέτοιες δηλώσεις μιας έμπειρης δημοσιογράφου δε βοηθούν ώστε να εκτονωθεί μια κατάσταση και να βρεθεί μια πραγματική λύση η οποία θα σέβεται παράλληλα τη νομιμότητα καθώς αυτή σήμερα αμφισβητείται.

Αργότερα η κα Βούλτεψη απέδωσε τις φήμες περί επικείμενης παραίτησής της μεταξύ άλλων σε κέντρα αποσταθεροποίησης... Η παραίτησή της δηλαδή συνιστά αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης π**σταρά σύμφωνα με δική της δήλωση.



ή ακόμη



Πολύ κρίμα για την άλλοτε σοβαρή και μετρημένη Σοφία Βούλτεψη. Η πένα της ταίριαζε καλύτερα και εκεί θα έπρεπε να είχε παραμείνει.

Το βήμα παραπάνω πολλές φορές αποδεικνύεται και άλμα στο κενό.

"Διπλά στους Ρομά ζουν και άνθρωποι" και δίπλα στους ανθρώπους ζει η Βούλτεψη...
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail