Η δήλωση Χειμωνά παραπέμπει στο χειμώνα της πολιτικής μας ζωής

Στρατής Μαζίδης

Όταν διαβάζει κανείς την απάντηση του πολιτευτή του ΠΑΣΟΚ και της Ελιάς, ονόματι Χειμωνά, συνειδητοποιεί τη βαρυχειμωνιά στην οποία έχει περιέλθει το πολιτικό επίπεδο του τόπου.

Μάλιστα σε κάποιο ιστολόγιο, το "ελληνικό φόρουμ" διάβαζα ότι ο εν λόγω πολιτευτής υπήρξε και υποστηρικτής των ανταρτών στη Συρία, που ήταν οι πρώτοι διδάξαντες στο αποκεφάλισμα και τον κανιβαλισμό.

Θα μου πείτε, μην είσαι αφελής, μπορεί και να σχολίασε επίτηδες έτσι χυδαία ώστε πλέον να τον μάθουν πολλοί περισσότεροι από όσοι τώρα τον γνωρίζουν.

Πολύ πιθανό. Ωστόσο η βαρυχειμωνιά υπάρχει.

Η ελληνική πολιτική σκηνή δεν προσελκύει πλέον δυνατές προσωπικότητες που είναι έτοιμες να κερδίσουν την προσοχή μετά των εντυπώσεων μέσα από προτάσεις, θέσεις και δομημένες παρεμβάσεις.

Και να σκεφθεί κανείς πως ο άνθρωπος αυτός είναι και τομεάρχης πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ. Σε κάθε περίπτωση δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να προσβάλλει και να χυδαιολογεί απέναντι σε αναγνώστριά του, που δεν ξεπέρασε καμία κόκκινη γραμμή, ατιμάζοντας νοητικά και την ιερή έννοια της "μητέρας".

Αλλά τι να περιμένεις κανείς από ένα κόμμα με αρχηγό το Βενιζέλο; 

Μόνο βαρυχειμωνιά. Για αυτό ας φορέσουμε τα παλτά μας...

Σε κάθε περίπτωση δεν έχουμε ανάγκη από πολιτευτές που θα βρίσουν και θα βιάσουν οθωμανικά τις μητέρες μας, αλλά από αυτούς που θα πολιτεύονται σεβόμενοι τις θυσίες τους. Τότε μπορεί να δούμε και άνοιξη.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail