ΚΑΙ ΟΜΩΣ! Για την τραγωδία της Πέτρου Ράλλη ο τελευταίος που φταίει είναι ο Αλβανός. Άλλοι είναι οι ένοχοι!

Του Στρατή Μαζίδη

Πριν λίγες ημέρες συντάραξε την κοινή γνώμη το τροχαίο της Πέτρου Ράλλη με έναν ασυνείδητο οδηγό να σκορπίζει σε όλους το θάνατο πλην του εαυτού του. Όλοι όρμησαν πάνω του, τόσο άμεσα, εκείνη δηλαδή τη στιγμή όσο και μετά.

Ωστόσο μια σειρά δεδομένων που βλέπουν το φως της δημοσιότητας έρχονται να ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ τις συνθήκες.

Παρατηρώντας το επίμαχο βίντεο του ατυχήματος (δείτε εδώ) το ατύχημα φαίνεται πως λαμβάνει χώρα στο οδόστρωμα διότι δεν υπάρχει πεζοδρόμιο. Και γιατί δεν υπάρχει πεζοδρόμιο; Διότι υπάρχουν τέντες, ψυγεία κτλ από το παρακείμενο περίπτερο.

Δυστυχώς υπάρχουν πολλά περίπτερα τα οποία κυριολεκτικά καταλαμβάνουν τα πεζοδρόμια σε πολύ μεγαλύτερη έκταση από αυτή που μισθώνουν στους δήμους με τις δημοτικές αρχές είναι στην πιο επιεική περίπτωση από απλά έως και ύποπτα αδιάφορες.

Και να που το κακό δεν ήθελε πολύ για να συμβεί. Τρεις άνθρωποι βρήκαν το θάνατο.

Η Δικαιοσύνη θα ασχοληθεί μόνο με τον αλβανό οδηγό ή θα αναζητήσει ενόχους διότι η κοπέλα αναγκάστηκε να κατέβει στο οδόστρωμα; Θα φωνάξει τον ιδιοκτήτη του περιπτέρου και τους αρμοδίους υπαλλήλους του δήμου Αθηναίων; Θα ερευνήσει; Θα αποδώσει ΚΑΙ σε αυτούς κατηγορίες;

Όμως ο οδηγός, όπως προέκυψε, δεν είναι καμιά αθώα περιστερά. Αντίθετα είχε απασχολήσει αρκετές φορές τις αρχές. Παραθέτω από το ρεπορτάζ του news 247:

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο 27χρονος Αλβανός Μ.Ε, είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές.

Το 2006 φέρεται ότι είχε συλληφθεί στο κέντρο της Αθήνας γιατί πουλούσε κλεμμένα κινητά.

Το 2008, οι αστυνομικοί του πέρασαν και πάλι χειροπέδες μετά από έλεγχο, αφού βρέθηκε πάνω του μικροποσότητα μαριχουάνας.

Το 2011, συνελήφθη για τρίτη φορά, για απόπειρα ληστείας σε κατάστημα, κατά την διάρκεια της οποίας είχε διαφύγει ο συνεργός του.


Αυτός τύπος λοιπόν είναι ένας κοινός κλέφτης. Άρπαζε κινητά, είχε μαριχουάνα, αποπειράθηκε να κλέψει κατάστημα.

Και το κράτος τι έκανε;

Τον έστειλε φυλακή; Όχι.

Τον άρπαξε από το γιακά να τον πετάξει έξω από τη χώρα της οποίας τους νόμους δε σεβάστηκε; Ούτε!

Αλλά;

Αλλά τον άφησε να αλωνίζει μέχρι που σκόρπισε το θάνατο.

Κι αναρωτιέμαι λοιπόν. Ποιος/οι είναι οι πραγματικοί ένοχοι της τραγωδίας;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail