Εξελίσσεται σε επικίνδυνη συνήθεια. Αποκεφαλισμένη γυναίκα βρέθηκε σε ομαδικό τάφο στο Ντόνετσκ

Στρατής Μαζίδης

Τέσσερις εξαφανισμένες γυναίκες βρέθηκαν τελικά νεκρές τη Δευτέρα κοντά σε ένα ορυχείο στην περιοχή του Ντόνετσκ, με ισχυρές ενδείξεις που υποδηλώνουν πως εκτελέστηκαν.

Τα σώματα και των τεσσάρων γυναικών βρέθηκαν με τα χέρια τους δεμένα πίσω από την πλάτη τους σε ρηχούς τάφους. Μία από τις γυναίκες βρέθηκε αποκεφαλισμένη, ενώ για μια άλλη πιστεύεται ότι ήταν έγκυος κατά τον χρόνο του θανάτου της. Ο χρόνος του θανάτου τους, δεν είναι σαφής, ωστόσο βρίσκονται σε στάδιο αποσύνθεσης. Δεν είναι σαφές πόσο καιρό είχε πεθάνει πριν από την ανακάλυψη, αλλά και οι τέσσερις φορείς εμφανίζονται σημάδια της αποσύνθεσης.

Οι γυναίκες βρέθηκεν στο ορυχείο Kommunarskaya κοντά στο χωριό Kommunar μετά την είσοδο στην περιοχή δυνάμεων της αυτοαποκαλούμενης Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ και αφού ο ουκρανικός στρατός απώλεσε τον έλεγχο.

Ακολουθεί το σχετικό ρεπορτάζ από το Russia Today:



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail