Πόσο πιο βλάκας; Ιταλίδες πήγαν να συμπαρασταθούν στους ισλαμοφασίστες στο Χαλέπι και κατέληξαν σκλάβες του σεξ

Η Vanessa Marzullo, 21 ετών και η Greta Ramelli, 20 ετών σε διαδήλωση των καθαρμάτων εντός Ιταλικού εδάφους.
Προσέξτε το κίτρινο σήμα των ναζιστων μουσουλμάνων που ανεμίζει κανονικότατα στην διαδήλωση. Το έχουμε δει και στην Ελλάδα.

Οι δυστυχες κοπέλες είχαν πειστεί απο την άθλια προπαγάνδα των γενοκτονων πως οκ κανίβαλοι ισλαμιστές ειναι “καλοί” και μάχονται για την …δημοκρατία!

Πήγαν έτσι ως εθελόντριες για να βοηθήσουν τον “μαρτυρικό λαό” για να διαπιστώσουν πως οι δήθεν ανταρτες ειναι υπάνθρωποι σφαγείς και ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ. Ενδεικτικό της τουρκικής εμπλοκής ειναι οτι οι άτυχες κοπέλες πέρασαν στην Συρια απο την Τουρκία!


Στο Χαλέπι η τελευταία φωτογραφια που τράβηξαν ηταν ενα μικρό αγόρι με ενα Καλάσνικοφ. Το δημοσίευσαν στην σελίδα τους στο Facebook με ανάλογο σχόλιο και …κατέληξαν σκλάβες στα βαρβαρα ένστικτα των ισλαμοφασιστων. Στους οποίους είχαν πάει να συμπαρασταθούν!

Γι’ αυτή την τραγωδία όμως κανένας μπάσταρδος δημοσιογραφος ή ξεπουλημενος πολιτικός στο τουρκικό χρήμα δεν θα απολογηθεί…

olympia.gr
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail